15:15 12.04.2020

В Одеській області зафіксовано перший летальний випадок від Covid-19

1 хв читати
В Одеській області зафіксовано перший летальний випадок від Covid-19

Перший летальний випадок від коронавірусної хвороби Covid-19 зафіксовано в Одеській області, померла жителька м.Подільськ, повідомив голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Куций.

"На жаль, в Одеській області зафіксовано перший летальний випадок пацієнта з коронавірусом. Пішла з життя пацієнтка 1959 р. н. в Подільську. Висловлюю свої глибокі співчуття близьким і рідним", - написав Куций на своїй сторінці в Facebook у неділю.

Він закликав жителів області не нехтувати карантинними заходами і не применшувати загрози, а за погіршення самопочуття одразу звертатися до лікаря.

Як повідомлялося, в Україні станом на 9:00 12 квітня зафіксовано 2 777 випадків захворювання на Covid-19, зокрема 266 за минулу добу. Кількість летальних випадків становить 83, а випадків одужання – 89, зокрема за минулу добу зафіксовано по 10 випадків смерті і одужання хворих на Covid-19.

В Одеській області зафіксовано 63 випадки захворювання Covid-19, зокрема 12 за минулу добу, про випадки одужання не повідомлялося.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА