12:23 01.11.2018

Гриценко й Тимошенко перемагають своїх потенційних суперників у другому турі виборів президента в комбінаціях із чотирьох претендентів - опитування

2 хв читати

Київ. 1 листопада. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА - Лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко і лідерка ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко мають великі шанси на перемогу в другому турі виборів президента України при моделюванні можливих пар серед чотирьох потенційних претендентів, при цьому в разі боротьби між ними А.Гриценко незначно випереджає Ю.Тимошенко (26,9% проти 24,8%).

Такі дані спільного опитування Центру "Соціальний моніторинг", Українського інституту соціальних досліджень ім. О.Яременка, Київського міжнародного інституту соціології та соціологічної групи "Рейтинг", презентованого на прес-конференції в агентстві "Інтерфакс-Україна" в четвер.

У разі виходу до другого туру А.Гриценка та Петра Порошенка лідер "Громадянської позиції" виграє в нинішнього глави держави з результатом 33,1% проти 14,3%.

У разі виходу до другого туру А.Гриценка та Ю.Тимошенко він перемагає лідерку "Батьківщини" з результатом 26,9% проти 24,8%.

Співголову фракції "Опозиційний блок" Юрія Бойка А.Гриценко перемагає з результатом 31,3% проти 15,9%.

У разі виходу до другого туру Ю.Тимошенко та П.Порошенка лідерка "Батьківщини" виграє в нинішнього президента з результатом 30,7% проти 15,1%.

У разі виходу до другого туру Ю.Тимошенко та Ю.Бойка вона перемагає з результатом 30,2% проти 16,8%.

Якщо до другого туру вийдуть П.Порошенко та Ю.Бойко, рівень їх підтримки серед респондентів приблизно однаковий - 20% у президента проти 20,2% у його потенційного опонента.

Під час опитування було отримано дані, що на виборах президента України в першому турі за Ю.Тимошенко готові проголосувати 13,4% українців, за шоумена Володимира Зеленського - 7,6%, за нинішнього президента П.Порошенка та лідера партії "Громадянська позиція" А.Гриценка - по 7%, за співголову фракції "Опозиційний блок" Ю.Бойка - 6,9%.

Під час дослідження було опитано 13684 респонденти. Опитування проводилося з 28 вересня по 16 жовтня 2018 року на всій території України, за винятком АР Крим та окупованих територій Донецької та Луганської областей. Стандартні відхилення при достовірних 95% не перевищують 0,85%.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

За два роки війни в Україні з'явилося понад 300 МВт домашніх і 90 МВт промислових СЕС - голова правління АСЕУ

"Кліар Енерджі" так і не вдалося повернути в мережу три ТЕС на біомасі 22 МВт через проблеми із сировиною - голова наглядової ради

В Україні до кінця 2024 р. за підтримки держави можна встановити до 500 МВт СЕС - голова правління АСЕУ

Українські експортери та Кабмін мають прискорити декарбонізацію з урахуванням вступу в дію в ЄС механізму CBAM з 2026 р

"Кліар Енерджі" до кінця року має намір встановити газопоршневу генерацію на 80 МВт - голова наглядової ради

Обов'язкове використання щонайменше 5% біопалива в автобензині принесе до бюджету понад $1 млрд щорічно - президент "МХП Еко Енерджі"

Свинарство має всі шанси повернутися до рекордних показників виробництва та вийти на експорт

Підприємці готові долучитися до розроблення найкращих практик розвитку бізнесу, але Кабмін намагається їх не чути - голова київського "УДАРу"

У Києві презентовано оцінку громадської думки щодо діяльності українських органів влади та інститутів

Дві третини українців хочуть від держави поліпшення своєї поінформованості, майже три чверті - за військово-патріотичне виховання в садочках і школах - соцопитування

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА