Доступність посилання

ТОП новини

МОН: до перевірки відеоуроків долучаться незалежні експерти


6 квітня в Україні стартувала «Всеукраїнська школа онлайн»
6 квітня в Україні стартувала «Всеукраїнська школа онлайн»

До перевірки відеоуроків «Всеукраїнської школи онлайн» долучаться незалежні експерти, повідомило Міністерство освіти та науки України.

У відомстві нагадали, що в низці відеоуроків, що вийшли впродовж останніх п’яти днів, були помилки, які не вилучили з відео на етапі виробництва. Міністерство назвало «неприпустимою» ситуацію, коли в ефір виходить матеріал з помилками.

«Основна причина цього – брак часу. Від ідеї створення курсу до першого виходу в ефір пройшло всього два тижні. Усі уроки виходили з продакшну вночі напередодні виходу в ефір – близько 30 відео на добу. За таких термінів на обов’язкову експертну перевірку уроків не вистачило часу. Наразі всі, хто залучений до підготовки уроків, максимально працюють над тим, щоб з наступного тижня уникнути таких ситуацій», – повідомили в МОН.

6 квітня в Україні стартувала «Всеукраїнська школа онлайн» для учнів 5-11 класів. Уроки транслюють з понеділка до п’ятниці на українських телеканалах та ресурсах Міністерства охорони здоров’я на YouTube. Через низку помилок учителів під час відеоуроків проєкт зазнав критики в соціальних мережах.

ВИБРАНЕ ВІДЕО

XS
SM
MD
LG