18:08 05.07.2018

У БПП радять Тимошенко побувати на фронті або звільнити хоча б одного заручника, перш ніж звинувачувати Порошенка в бажанні розв'язати "велику війну"

2 хв читати
У БПП радять Тимошенко побувати на фронті або звільнити хоча б одного заручника, перш ніж звинувачувати Порошенка в бажанні розв'язати "велику війну"

Парламентська фракція партії "Блок Петра Порошенка" розцінює звинувачення лідера фракції "Батьківщина" Юлії Тимошенко на адресу президента України Петра Порошенка як поширення тез російської пропаганди і вимагає від неї вибачень перед сім'ями загиблих із початку конфлікту на Донбасі українців.

"Поширення Юлією Тимошенко звинувачень на адресу президента України в нібито бажання розв'язати "велику війну" є безсовісним застосуванням темників махрової кремлівської пропаганди. Це справжнє блюзнірство і зневага пам'ятті більше 10 тис. загиблих у російсько-українській війні на Донбасі. Адже, хоча Тимошенко не помічає, або не визнає цього факту, велика війна вже йде і на ній майже кожен день гинуть наші захисники", - йдеться в заяві фракції БПП, оприлюдненій у четвер.

У "Блоці Петра Порошенка" нагадують лідеру "Батьківщини" що це Росія напала на Україну, і це Росія розв'язала цю війну.

"І навіть Тимошенко не варто забувати, що це президент України організував боротьбу з агресором і відновлення української армії. Це П.Порошенко очолив дипломатичний фронт, де Росія зазнає болісних поразок через економічні санкцій. Це глава держави вже домігся звільнення кількох тисяч заручників і вимагає звільнення кожного українця, який перебуває в полоні в Росії або на окупованих територіях", - йдеться в заяві.

У зв'язку з цим фракція партії "Блок Петра Порошенка" вимагає вибачень Ю.Тимошенко перед сім'ями тисяч загиблих українців у тій великій війні, яку вона не побачила.

"Перш ніж робити такі заяви, радимо Тимошенко хоча б один раз побувати на фронті, або звільнити хоча б одного заручника", - додали у БПП.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Туреччина підтримала надання Україні зброї, але виключила участь НАТО у війні

Китай підтвердив відмову брати участь у Глобальному саміті миру і заявив, що буде "продовжувати на власний розсуд просувати мирні переговори"

Санкції країн G7 і ЄС проти РФ і КНДР за постачання зброї були скоординованими

МЗС України засудило недружні заяви прем'єр-міністра Грузії про Революцію гідності

Соцопитування: лише 29% опитаних українців довіряють Раді, громадяни хочуть, щоб парламент більше опікувався питаннями оборони та безпеки

У складі нової Єврокомісії Угорщина не отримає портфеля з питань розширення та політики сусідства - ЗМІ

США розраховують визначитися з наступником Столтенберга до саміту НАТО

Грузинський закон про іноагентів суперечить цінностям ЄС і викликає жаль у Євросоюзі - заява

Стефанчук: Згідно з Конституцією Зеленський буде президентом до вступу на посаду новообраного президента

Рада ЄС оголосила пріоритети Євросоюзу у сфері безпеки й оборони, серед головних цілей – підтримка України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА