RU
 

Вбивство підприємця під Кропивницьким: з'явився підозрюваний

Корреспондент.net,  25 січня 2021, 15:18
0
535
Вбивство підприємця під Кропивницьким: з явився підозрюваний
Фото: Facebook.com/UA.KyivPolice
Підрив директора кар'єра під Кропивницьким: з'явився підозрюваний

Влаштувати підрив директора кар'єра міг його підлеглий, який встановив вибухівку і на свою машину, щоб відвести підозри.

 
У Кіровоградській області в підриві директора кар'єра підозрюють його підлеглого, який встановив вибуховий пристрій і на свій автомобіль, щоб зняти з себе підозри. Про це повідомляє прес-служба поліції в понеділок, 25 січня.
 
Щоб знайти підозрюваних, поліцейські поспілкувалися з близькими і з'ясували, з ким чоловік мав конфлікти.
 
Так, зловмисником виявився 34-річний робітник кар'єра. Піти на вбивство він вирішив, будучи п'яним, через погані відносини з начальником. Щоб відвести від себе підозру, чоловік звернувся в поліцію і розповів про закладену вибухівку під своїм авто.
 
Тепер йому повідомили про підозру. Зловмиснику загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення. Суд вже обрав запобіжний захід - 60 діб під вартою.
 
Нагадаємо, що раніше в Одесі чоловік вбив двох людей. Чоловік жорстоко розправився з людьми. Він, за словами свідка, вийшов покурити у двір, тримаючи голову однієї з жертв.
 
Також повідомлялося, що під Дніпром мати задушила маленького сина через плач. Жінці вже повідомили про підозру у вчиненні умисного вбивства. Вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: убийстваполицияубийствоКировоградская область
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі