18:33 05.01.2020

Організатори бізнес-форуму в Києві скасували виступ Ірини Хакамади

2 хв читати
Організатори бізнес-форуму в Києві скасували виступ Ірини Хакамади

Організатори бізнес-форуму "Форум великих мрійників" (DreamBIG Forum), проведення якого анонсовано на 27 лютого в Києві, скасували запланований раніше виступ на ньому російського економіста, публіциста і політичного діяча Ірини Хакамади.

"Ми хочемо вибачитися перед нашими гостями, за те, що один із запланованих спікерів - бізнес-тренер Ірина Хакамада - не виступить на DreamBIG Forum. Незважаючи на те, що ми провели первинну перевірку і погодили можливість її в'їзду з відповідними органами, ми змушені відмовитися від її виступу. Тому що є речі, які для нас є важливими і непорушними, і позиція щодо них не може бути двозначною", - йдеться в повідомленні організаторів форуму Taryan Group, опублікованому на їх сторінці в Facebook у неділю.

"Бувають рішення, які на перший погляд здаються правильними і цікавими. Ці рішення не приходять самі. Про них просять, їх рекомендують і чекають. Але такі рішення схожі на айсберг, який під водою може опинитися набагато більшим і складнішим, ніж над її поверхнею ... ми запросили спікерів з різних куточків світу, щоб вони поділилися своїм життєвим досвідом і своїми цінностями. Але так вийшло, що деякі з них, на перевірку, не відповідають нашим. І дізналися ми про це пізніше, ніж хотілося б", - пояснили організатори заходу.

Раніше повідомлення про приїзд Хакамади в Україну і анонсований виступ на бізнес-форумі в Києві викликало різку реакцію в соцмережах, де її звинуватили в підтримці окупації Криму. Низка ЗМІ опублікували її виступ на прес-конференції президента РФ Володимира Путіна в 2014 році, в якому вона привітала його і назвала "переможцем" за окупацію півострова, яку розцінила, як "Супероперацію без єдиного пострілу", а також заявила, що "війну починали не ми".

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Нетаньягу заявив, що намір Іспанії, Ірландії та Норвегії визнати Палестину надихне ворогів Ізраїлю

Бельгія, яка головує в Євросоюзі, має намір до кінця червня розпочати переговори про вступ Молдови та України до ЄС

Ізраїль відкликає своїх послів із Норвегії та Ірландії для термінових консультацій через рішення визнати Палестину державою

Геращенко має намір звернутися до Мецоли у зв'язку з проявом сексизму з боку спікера Ради

Участь Індії в Саміті миру може спонукати Китай також узяти в ньому участь - нардеп

Президент Румунії візьме участь у Саміті миру у Швейцарії - Зеленський

У ЄС погодили план із використання доходів від заморожених активів РФ для допомоги Україні

Німеччина може підтримати американський план допомоги Україні на $50 млрд - ЗМІ

Автор законопроєкту про демографічні податки його відкликає - нардеп Железняк

Структури ЄС прагнуть розпочати 25 червня переговори про вступ України до союзу - ЗМІ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА