15:36 13.04.2020

Програма діяльності Кабміну передбачає відновлення територіальної цілісності держави

2 хв читати
Програма діяльності Кабміну передбачає відновлення територіальної цілісності держави

Програма діяльності Кабінету Міністрів України передбачає відновлення територіальної цілісності держави та зміцнення міжнародної солідарності у протидії агресії Росії та забезпеченні режиму санкцій.

Про це йдеться в проекті постанови №3330 від 13 квітня.

Зокрема, пункт програми про посилення обороноздатності держави передбачає відновлення територіальної цілісності держави, ефективний оборонний менеджмент, професійний і вмотивований персонал сил оборони, чисельний військовий резерв, розвинуту військову інфраструктуру, логістику та запаси матеріальних засобів, сучасне технічно готове озброєння, військову та спеціальну техніку, достатні запаси ракет і боєприпасів.

Передбачається також забезпечення реформування та розвитку вітчизняного оборонно-промислового комплексу для задоволення потреб сектору безпеки та оборони, а також сприяння та підтримка підприємств оборонно-промислового комплексу для виготовлення сучасного високотехнологічного озброєння.

Пункт про безпеку в країні передбачає швидке і компетентне реагування органів системи МВС на надзвичайні ситуації та події, які загрожують безпеці громадян, зміцнення громадської безпеки та правопорядку шляхом реалізації превентивних програм протидії злочинності, забезпечення органів і підрозділів аварійно-рятувальних та пожежно-рятувальних служб сучасною технікою та обладнанням, а також забезпечення надійності державного кордону та якісного сервісу під час його перетину.

Зокрема, пункт про гідне місце України в світі передбачає зміцнення міжнародної солідарності у протидії агресії РФ і забезпеченні режиму санкцій.

Передбачається також залучення міжнародної допомоги для протидії кризовим явищам в економіці та проведення реформ в Україні, а також поглиблення співпраці з ключовими міжнародними партнерами.

Крім того, програма передбачає вдосконалення захисту прав та інтересів українців за кордоном, посилення зв'язків із закордонними українцями, а також публічну дипломатію та просування позитивного іміджу України за кордоном.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Нетаньягу заявив, що намір Іспанії, Ірландії та Норвегії визнати Палестину надихне ворогів Ізраїлю

Бельгія, яка головує в Євросоюзі, має намір до кінця червня розпочати переговори про вступ Молдови та України до ЄС

Ізраїль відкликає своїх послів із Норвегії та Ірландії для термінових консультацій через рішення визнати Палестину державою

Геращенко має намір звернутися до Мецоли у зв'язку з проявом сексизму з боку спікера Ради

Участь Індії в Саміті миру може спонукати Китай також узяти в ньому участь - нардеп

Президент Румунії візьме участь у Саміті миру у Швейцарії - Зеленський

У ЄС погодили план із використання доходів від заморожених активів РФ для допомоги Україні

Німеччина може підтримати американський план допомоги Україні на $50 млрд - ЗМІ

Автор законопроєкту про демографічні податки його відкликає - нардеп Железняк

Структури ЄС прагнуть розпочати 25 червня переговори про вступ України до союзу - ЗМІ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА