ua en ru

На Донбасі поранення отримали 3 українських військових

На Донбасі поранення отримали 3 українських військових Иллюстраивное фото: АТО на Донбасі (facebook.com ato.news)

Бойовики здійснили 25 обстрілів позицій ВСУ

На Донбасі з початку доби російсько-окупаційні війська здійснили 25 обстрілів позицій сил АТО, в результаті обстрілів поранення отримали троє українських військових. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"З початку доби російсько-окупаційні війська здійснили 25 обстрілів позицій сил АТО, застосовуючи заборонену мінськими угодами зброю. Внаслідок виконання бойових завдань троє українських захисників отримали поранення. Постраждалих воїнів оперативно доставили в лікувальні установи, їм надана необхідна медична допомога", - про це йдеться в повідомленні прес-центру.

Зокрема, на Луганському напрямку двічі заборонених 120 мм мінометів і гранатометів бойовики відкривали вогонь по нашим укріпленням поблизу Троїцького, а з мінометів калібру 82 мм - в районі Попасної.

На Донецькому напрямку 120 мм міномети окупанти застосували по українським позиціям неподалік Водяного. З гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї бойовики відкривали вогонь по захисникам Верхнеторецка, Водяного і Гнутово.

Також великокаліберні кулемети агресор застосував в районі Павлополя, а стрілецька зброя - під Талаковкой, Лебединським, Марьинкой, Павлополем і поблизу шахти "Бутівка".

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 23 квітня 2018...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 23 квітня 2018 р.

Нагадаємо, за минулу добу 22 квітня російсько-окупаційні війська здійснили 30 обстрілу позицій українських військових.