На арках Подільсько-Воскресенського моста почали монтувати ванти (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На арках Подільсько-Воскресенського моста почали монтувати ванти (фото)

Казна та Політика
2157
На будівництві Подільсько-Воскресенського мостового переходу в Києві робочі перейшли до реалізації наступного і одного з найважливіших етапів – монтажу вант.
“На арках Подільсько-Воскресенського почали чіпляти ванти. Станом на 1 червня їх було 4 штуки по верховій стороні”, – написав у Facebook київський відеоблогер Павло Авдокушин.
У свою чергу блогер Олег Тоцький 3 червня опублікував фотографії, на яких видно, що змонтовано вже як мінімум шість вант.
На арках Подільсько-Воскресенського моста почали монтувати ванти (фото)
Фото Facebook Павло Авдокушин
Нагадаємо, що зараз проліт мосту піднятий і утримується на тимчасових опорах. Після того як арки і проїжджа частина моста будуть з’єднані вантами, тимчасові опори будуть демонтовані остаточно.
Фото – Facebook/Олег Тоцький
Наприкінці квітня мер Києва Віталій Кличко заявляв, що зараз робиться все, щоб до кінця цього року відкрити автомобільний рух по Подільсько-Воскресенському мостовому переходу і почати будівництво нової гілки метро.

Довідка Finance.ua:

  • Раніше повідомлялося, що початок асфальтування Подільсько-Воскресенського мостового переходу в Києві заплановано на травень.
  • Раніше аналітик Фонду громадської безпеки Юрій Гаврилечко заявив, що “Києву потрібно як мінімум два, а то і три нові мости: один ближче до Канева, щоб розвантажити Окружну дорогу, інший – що з’єднує Воскресенку з Мінським масивом, третій – ближче до дамби Київського водосховища (для транзиту великогабаритного транспорту. Крім того, термінового обстеження і ремонту потребують близько 80 шляхопроводів і мостів місцевого масштабу”.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас