11:59 16.03.2020

Київ посилює обмежувальні заходи в рамках припинення поширенню коронавірусу

2 хв читати
Київ посилює обмежувальні заходи в рамках припинення поширенню коронавірусу

З 17 березня в Києві посилюються заходи щодо припинення поширення коронавірусу, повідомляє прес-служба міського голови Віталія Кличка.

"З 17 березня в Києві максимально обмежується пересування людей між містом Києвом та іншими населеними пунктами України, проведення культурних, спортивних, соціальних, релігійних та інших заходів з масовою участю громадян, робота підприємств громадського харчування. Не працюватимуть заклади швидкого харчування, ресторани, кафе, бари. Вони зможуть приймати онлайн-замовлення на доставку їжі. Не працюватимуть і торговельні центри. За винятком продуктових і господарських магазинів і аптек", - зазначено в повідомленні.

Тимчасово припиняється і робота спортивних комплексів і залів, закладів побутового обслуговування населення, SPA-салонів, салонів краси, саун, косметологічних кабінетів, кабінетів масажу, перукарень, тату-салонів, а також розважальних закладів - дискотек, нічних клубів, комп'ютерних клубів.

Зберігається обмеження на проведення масових заходів.

Продовжать працювати АЗС, банки й банкомати.

Використання громадського транспорту також не обмежується, проте киян закликають не пересуватися містом без нагальної потреби. Пасажирів метро просять користуватися медичними масками.

Мер Києва зазначив, що міська влада продовжить роботу в штатному режимі та забезпечить життєдіяльність і безпеку городян.

"До відома департаментів Київської міської держадміністрації доведено вимоги щодо тимчасового скасування дорадчих і колегіальних засідань, громадських слухань, особистих прийомів громадян. ЦНАП - за необхідності приймати громадян, але за попереднім онлайн-записом", - уточнюється в повідомленні.

"Місто подбає про забезпечення соціально незахищених груп населення, особливо самотніх літніх людей, продуктами харчування і предметами першої необхідності - їх доставлятимуть додому", - зазначив Кличко.

Водночас керівників підприємств, установ і організацій незалежно від форм власності та підпорядкування закликали максимально перевести роботу персоналу на віддалений доступ, а також упровадити режим профілактичного спостереження за співробітниками, котрі відвідували країни інфекційного ризику.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

UNITED24 розпочинає глобальний збір на бойові роботизовані платформи

Голова Нацполіції: Військовозобов'язаного, який перебуває в розшуку ТЦК, поліція туди й доправить, а під час спроби втекти від поліцейського може застосовуватися сила

Глава Нацполіції: Якщо чоловік на вулиці не показав на вимогу поліції документів, може відбутися адмінзатримання для встановлення особи

СБУ затримала ексохоронця російської катівні на Херсонщині, який намагався сховатися в лавах ЗСУ

Голова Нацполіції про спілкування поліцейського з військовозобов'язаними: За злісну непокору - адміністративна і навіть кримінальна відповідальність

Спілкування з поліцією і ТЦК щодо мобілізації має фіксуватися, за протиправні дії поліцейського притягнуть до відповідальності

ЗАЕС укотре залишилася на одній лінії електропередачі - "Енергоатом"

Унаслідок авіаудару по Дергачах постраждали шість осіб

Коригувальника ракетного удару по Яворівському полігону засуджено до 15 років в'язниці

Голова Нацполіції: Поліцейські беруть участь в оповіщенні військовозобов'язаних разом із працівниками ТЦК, повістки не вручають

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА