12:05 30.07.2020

У ЗСУ за добу 20 нових випадків захворювання на COVID-19, хворіє 159 осіб

2 хв читати
У ЗСУ за добу 20 нових випадків захворювання на COVID-19, хворіє 159 осіб

У Збройних силах України за минулу добу підтверджено 20 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19, хворіє 159 осіб, повідомляє командування Медичних сил ЗСУ.

"Станом на 10:00 30 липня у Збройних силах України на гостру респіраторну хворобу COVID-19, викликану коронавірусом SARS-CoV-2, хворіє 159 осіб. Загалом за час пандемії одужали - 612 осіб, летальних випадків - п’ять", - йдеться у повідомленні медиків на сторінці у Facebook у четвер.

Так, за минулу добу зареєстровано 20 нових випадків COVID-19. Із них у закладах охорони здоров'я перебувають шестеро осіб (Військово-медичний клінічний центр Західного регіону - троє військовослужбовців, Національний військово-медичний клінічний центр "ГВКГ" - один військовослужбовець, Житомирський військовий госпіталь - один співробітник ЗСУ, Рівненський військовий госпіталь - один військовослужбовець).

На лікуванні вдома під наглядом медичної служби перебувають 14 осіб (Київська область - четверо військовослужбовців та один співробітник ЗСУ, Львівська область - троє військовослужбовців і два співробітники ЗСУ, Житомирська область - троє військовослужбовців і один співробітник ЗСУ). Зазначається, що стан здоров'я всіх пацієнтів задовільний.

Загалом на ізоляції (зокрема самоізоляції) перебуває 580 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція у найближчі три доби - 103 людини.

Як повідомлялося, в Україні знову зростає кількість нових хворих на коронавірусну хворобу COVID-19 за добу: станом на ранок четверга зафіксовано 1 197 нових випадків, 760 одужали, 23 раніше захворілих людей померли.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА