14:53 29.08.2018

Намагаючись сховатися від патрульних, чоловік на харківській окружній врізався в автомобіль і заправку

1 хв читати

На Окружній дорозі в Харкові патрульні виявили громадянина, що перебуває в розшуку. Він спробував сховатися від поліцейських на своєму автомобілі та зіткнувся з іншою машиною й автозаправкою.

Як повідомляє в середу прес-служба управління патрульної поліції в Харківській області, патрульні зупинили автомобіль BMW за порушення правил дорожнього руху.

Однак під час перевірки особи водія поліцейські встановили, що цей громадянин перебуває в активному розшуку Московським відділом поліції за ст.185 (крадіжка), ст.263 (незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами) і ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотиків без мети збуту) Кримінального кодексу України.

"Під час перевірки документів чоловік сів у авто і спробував сховатися. На вимоги патрульних зупинитися водій не реагував, але при цьому створював аварійні ситуації для інших учасників дорожнього руху. Через кілька хвилин він допустив зіткнення BMW із Mercedes-Benz, після чого наїхав на автозаправку", - йдеться в повідомленні.

Унаслідок ДТП потерпілих немає, машини дістали механічних пошкоджень.

Патрульні поліцейські склали на водія BMW адміністративні протоколи за ст.122-2 (невиконання водіями вимог про зупинку) та ст.124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) Кодексу України про адміністративні правопорушення та передали його співробітникам Московського відділу поліції міста.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ДБР повідомило про підозру ФК "Житло-Капітал" - кредитору "Укрбуду" - у привласненні нерухомості "Київміськбуду"

ЄС допоможе Україні приводити внутрішнє законодавство у відповідність до європейського - заступник голови Представництва ЄС в Україні

Стефанчук підписав законопроєкт про застосування англійської мови в Україні

Кабмін затвердив перелік мов нацменшин і корінних народів України, яким загрожує зникнення

У Козачій Лопані ворожий дрон влучив в автомобіль, поранені 2 жінки - прокуратура

УЗ скасує низку рейсів електричок і скоротить періодичність тих, що залишилися, через дефіцит е/е

Куп'янського експравоохоронця засуджено до 12 років ув'язнення

Унаслідок ворожого обстрілу постраждала цивільна інфраструктура й приватний будинок у Полтавському районі - ОВА

Зеленський підписав із главою концерну KNDS документ про створення дочірнього підприємства з виробництва військової техніки та боєприпасів в Україні

Генштаб ЗСУ: Окупанти активізувалися на куп'янському напрямку, здачі позицій не допущено

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА