Ціна Bitcoin може досягти 15 тис. доларів до кінця року - прогноз — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ціна Bitcoin може досягти 15 тис. доларів до кінця року - прогноз

Фінтех і Картки
3516
Інвестори вірять, що ціна біткойна все ще може досягти 15 тисяч доларів до кінця року і рекомендують вкладатися в криптовалюту.
Про це повідомляє forklog.com.
Колишній віце-президент підрозділу з управління інвестиціями Goldman Sachs Крістофер Матта підтвердив, що зберігає впевненість у висхідному тренді першої криптовалюти і не вважає позначку в 15 тисяч доларів до кінця 2018 року недосяжною.
Cпівзасновник Crescent Crypto Asset Management заявив, що інвестував би в біткойн навіть заощадження своєї матері, оскільки співвідношення ризиків і потенційної прибутковості в порівнянні з іншими активами є досить привабливим.
Матта переконаний, що навіть найбільш консервативний інвестор обов’язково побачить в біткойні хорошу можливість.
“Бичачі (висхідні – ред.) настрої не вщухають протягом останніх шести місяців. Так, прийшли контролюючі органи, але я впевнений, що розумне регулювання тільки піде нам на користь. Якщо ви довгостроковий інвестор, то позначка в 6 тисяч доларів є раціональною точкою входу”, – підкреслив він.
Він упевнений, що число нових покупців, як і раніше, велике.
У свою чергу професор Гарварду і колишній головний економіст Міжнародного валютного фонду Кеннет Рогофф заявив, що ціна біткойна швидше за все впаде до 100 доларів протягом найближчого десятиліття.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас