18:29 11.06.2018

"Київський метрополітен" розпочав оновлення аудіооб'яв у вагонах

1 хв читати
"Київський метрополітен" розпочав оновлення аудіооб'яв у вагонах

КП "Київський метрополітен" розпочав оновлення аудіооб'яв, які звучатимуть у вагонах метро через кілька тижнів.

"Необхідність перезапису оголошень назріла давно. Відбулося перейменування станції "Петрівка" на "Почайну", диктора Миколи Петренка, з яким підприємство співпрацювало раніше, вже немає, деякі тексти вимагають змін і осучаснення", - цитує радника начальника столичного метрополітену Наталю Макогон прес-служба КП у понеділок.

Як зазначається, зараз створено базовий український контент: назви станцій, попередження про закриття дверей, оголошення наступних зупинок тощо.

У всіх поїздах ці записи з'являться протягом двох наступних тижнів, починаючи із "синьої лінії". Англійський варіант, як і раніше, озвучуватиме носій мови.

Зазначається, що при створенні контенту для метро основними важливими факторами були: можливість оперативної роботи з обладнанням, зокрема запис і обробка голосу, незалежність від людського фактора, наявність авторських прав на продукт і якісний матеріал. Після розгляду низку пропозицій, "Київський метрополітен" звернувся до компанії Tak Treba Production, яка "погодилася на тривалий соціальний проект із метрополітеном на безкоштовній основі".

"Цей некомерційний проект - наша інвестиція в якісні зміни столиці та її інфраструктури", - говорить директор компанії Дмитро Мельник.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Уряд Латвії погодив кандидатуру Домбровскіса на посаду єврокомісара

Порошенко і Кличко привітали Європейську народну партію з перемогою на виборах до Європарламенту

Порошенко привітав Європейську народну партію з перемогою на виборах до Європарламенту

Вибори до Європарламенту показали, що російській пропаганді треба жорстко протидіяти - Юрчишин

Віталій Кличко привітав Європейську народну партію, частиною якої є партія УДАР, з перемогою на виборах до Європарламенту

Кондратюк: Сподіваюся, Європарламент продовжить підтримувати Україну

Збільшення представників праворадикальних сил у Європарламенті є великим викликом для України - Климпуш-Цинцадзе

Макрон розпустив парламент Франції

Порошенко відреагував на провокацію проти Девіда Кемерона: спланована операція російських спецслужб, щоб підірвати підтримку України

Зеленський: Важливо, щоб лідери з великим політичним впливом допомагали залучати до Саміту миру інших лідерів, які все ще балансують між Україною та Росією

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА