13:12 16.08.2018

При Дипакадемії України відкрили Центр вивчення арабської мови

1 хв читати
При Дипакадемії України відкрили Центр вивчення арабської мови

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін та державний міністр закордонних справ Об'єднаних Арабських Еміратів Анвар Гаргаш підписали меморандум про співпрацю між Дипломатичною академією України ім. Геннадія Удовенка при МЗС та еміратською дипломатичною академією при МЗС ОАЕ.

"П.Клімкін та А.Гаргаш взяли участь у церемонії відкриття Центру вивчення арабської мови при Дипломатичній академії України та підписали меморандум про співпрацю між Дипломатичною академією України імені Геннадія Удовенка при МЗС України та еміратською дипломатичною академією при МЗС ОАЕ", - повідомила прес-служба українського зовнішньополітичного відомства в четвер.

Зустріч відбулася в рамках проведення в Києві Третього засідання міжурядової українсько-еміратської комісії з питань торговельно-економічного співробітництва 16 серпня.

За інформацією МЗС, сторони обговорили перспективи подальшого розвитку двостороннього співробітництва в політичній, торговельно-економічній та гуманітарній сферах, визначили пріоритетні напрями взаємодії найближчого періоду. Особливу увагу приділили питанням взаємодії в рамках міжнародних організацій.

Міністри також висловили задоволення станом реалізації домовленостей, досягнутих під час візиту до ОАЕ президента України Петра Порошенка в листопаді 2017 року.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

В ОДЕСІ ЧУТИ ВИБУХ - МЕР

Від початку доби на фронті відбулося 29 бойових зіткнень, на Покровському напрямку ситуація напружена - Генштаб ЗСУ

У Дніпропетровській області знищено 1 ворожий БпЛА - ВК "Восток"

Ми запросили на Саміт миру і Ізраїль, і Палестину - Зеленський

Унаслідок обстрілів на Донеччині загинула 1 людина, поранено 6 - голова ОВА

На Харківщині внаслідок ворожих обстрілів постраждали 2 мирні мешканки - Синєгубов

Сили оборони не дають просунутися окупантам на півночі Харківської області, проте РФ може почати наступ на Золочівському напрямку

На Харківщині лісовими пожежами охоплено понад 3,9 тис. га - ДСНС

У Миколаївській області рятувальники ліквідували пожежу площею 1500 кв. м, що виникла внаслідок падіння уламків БпЛА - ДСНС

США підтвердили свою участь у Саміті миру на високому рівні, але поки що немає конкретного підтвердження про участь Байдена - Зеленський

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА