ДПС викрила схему мільйонних розкрадань бюджетних коштів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ДПС викрила схему мільйонних розкрадань бюджетних коштів

Казна та Політика
564
Працівниками Державної податкової служби України спільно зі слідчим управлінням ДФС у Запорізькій області та СБУ викрито схему незаконного заволодіння грошовими коштами при закупівлі товарно-матеріальних цінностей.
Про це повідомила пресслужба відомства.
Як з’ясували співробітники управління боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом, ГУ ДПС у Запорізькій області, протягом 2018-2020 років підприємством було виділено понад 100 мільйонів гривень на закупівлю послуг.
Переможцем тендерних торгів стало підприємство Запорізького регіону, яким до виконання робіт були залучені субпідрядники не тільки реального сектору економіки, а й фірми з ознаками «фіктивності». Тобто частина робіт фактично виконувалась, а решта робіт існувала лише на папері.
Перевіркою встановлено безпідставне завищення вартості продукції, чим нанесені збитки державі у вигляді несплати податків на суму понад 6 мільйонів гривень.
Наразі тривають слідчі дії в рамках кримінального провадження за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст.364, ч.3 ст.212 КК України.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас