Новий універсал Opel Astra з'явився «на людях» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новий універсал Opel Astra з'явився «на людях»

Технології&Авто
6519
Модель Astra Sports Tourer фотошпигуни вперше виявили в Іспанії, де автомобіль зараз проходить випробування. Оновлений компактний універсал загорнули в той же камуфляж, що і п’ятидверний Astra, помічений минулого місяця.
Прототип Astra Sports Tourer одягнений в камуфляж тільки спереду, задня частина повністю оголена. У будь-якому випадку, серйозних змін вона не зазнала. Єдине оновлення – нова графіка задніх ліхтарів.
Передні фари теж отримають нову графіку. Але крім цього, в передній частині новими будуть решітки радіатора і бампер. В іншому – в тому числі в інтер’єрі – автомобіль виглядає так само, як поточна модель.
Про оновлений Astra говорили як про більш оснащений в царині інформаційних технологій і безпеки. Фотографи заглянули всередину, але принципових змін в приладовій панелі не знайшли.
Що стосується механічного обладнання, оновлена ​​Astra буде їздити на тих же бензинових і дизельних двигунах. Серйозних змін зазнає вже Astra наступного покоління, а саме – перейде на платформу PSA. А значить, отримає новітні двигуни і технології від французької материнської компанії.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас