Трамп привів у свою команду відомого банкіра — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Трамп привів у свою команду відомого банкіра

Світ
529
Президент США Дональд Трамп призначив заступником міністра фінансів США банкіра Джастіна Музинича. До цього Музинич встиг побувати радником міністра, пише “Сьогодні” з посиланням на Bloomberg.
“Я радію рішенню президента призначити Джастіна заступником міністра фінансів. Джастін зарекомендував себе як лідер і зіграв ключову роль в ухваленні закону щодо скорочення податків і створення робочих місць”, – заявив міністр фінансів США Стівен Мнучін.
Музинич, колишній банкір банку Morgan Stanley, приєднався до команди Мнучіна у березні. До приходу в адміністрацію Трампа він був президентом міжнародної інвестиційної фірми Muzinich & Co, а також викладав у Колумбійській бізнес-школі.
Музинич має науковий ступінь у сфері юриспруденції Єльського університету і ступінь бакалавра і магістра Гарвардського університету.
Нагадаємо, це вже далеко не перші кадрові перестановки в команді Трампа. Наприклад, головний адвокат президента США Джон Дауд подав у відставку. Відзначається, що Трамп задоволений відставкою Дауда, оскільки він “розчарувався в ньому, особливо коли Дауд закликав Міністерство юстиції припинити розслідування у справі спеціального прокурора”.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас