ua en ru

Пінчука викликали на допит в ГПУ

Пінчука викликали на допит в ГПУ Фото: Віктор Пінчук (Сергій Ільїн)

Допит призначений на 27 серпня

Генеральна прокуратура України (ГПУ) викликає на допит Віктора Пінчука в якості свідка в кримінальному провадженні щодо "чорної бухгалтерії" "Партії регіонів". Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на пресс-службу ГПУ.

Як повідомляється, допит призначено на 27 серпня на 11:00.

Згідно з порядком, Пінчука викликають на допит для проведення процесуальних дій з його участю в якості свідка в кримінальному провадженні від 19 серпня 2016 року.

Відзначимо, в 2016 році керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький заявив, що у справі про "чорної бухгалтерії" Партії регіонів будуть допитані близько ста чоловік.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) допитало міністра внутрішніх справ Арсена Авакова у справі про так званої "чорної бухгалтерії" Партії регіонів.

Також повідомлялося, що платежі "чорної бухгалтерії" Партії регіонів проходили через офшорні компанії з рахунків у Киргизстані.

Крім того, Національне антикорупційне бюро (НАБУ) отримало документи "чорної бухгалтерії" Партії регіонів, які передав міністр внутрішніх справ Арсен Аваков. Як було зазначено, озвучувати будь-які прізвища із зазначених документів відомство не має права, так як це може перешкодити слідству.