23:20 19.12.2018

Кремль не милосердний до українських ув'язнених - Клімкін

1 хв читати
Кремль не милосердний до українських ув'язнених - Клімкін

У російському Кремлі не мають милосердя і мужності до незаконно утримуваних українських політв'язнів, повідомив міністр закордонних справ України Павло Клімкін.

"Погіршення стану здоров'я Павла Гриба, істотне загострення хвороби Станіслава Клиха, ненадання медичної допомоги хворому на діабет Едему Бекірову. І на цьому тлі - повне небажання Москви здійснити обмін", - написав П.Клімкін у своєму мікроблозі Твіттер у середу.

Як повідомлялося, в українського громадянина П.Гриба, якого обвинувачують в Російській Федерації у сприянні тероризму, прогресують захворювання.

Раніше український омбудсмен Людмила Денісова повідомляла також про погіршення стану здоров'я С.Клиха, зокрема, за його словами, воно (здоров'я - ІФ) критичне, можлива гангрена і є підозра на онкологію.

Також у міністерстві закордонних справ України вимагали від РФ надання медичної допомоги хворому на цукровий діабет кримськотатарському активісту Е.Бекірову, заарештованому 13 грудня, в зв'язку з прямою загрозою його життю.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Де Кроо про підписану з Україною угоду про гарантії безпеки: Бельгія рішуча у своїй підтримці Україні

Повідомлено про підозру трьом військовослужбовцям ЗС РФ, які вбили місцевого жителя під час окупації Миколаївської області, - Офіс генпрокурора

У Дніпропетровській і Запорізькій областях збито два "Шахеди" - ПК "Схід"

Україна і Бельгія уклали угоду про гарантії безпеки, що передбачає EUR977 млн військової допомоги до кінця року і постачання F-16

До України прибула пані омбудсмен Румунії Ренате Вебер - Лубінець

СБУ затримала 66-річну громадянку, яка передавала окупантам інформацію про позиції ЗСУ під Слов'янськом і закликала вбивати українських полонених

ДБР проводить обшуки в Божковській виправній колонії в Полтавській області - джерело

Бельгія поставить Україні 30 винищувачів F-16 до 2028 року

Окупанти в понеділок обстріляли 21 прикордонне село в Сумській і Чернігівській областях, поранені три мирні жителі - ОК "Північ"

РФ може підписати угоду зі ЗС Судану про обмін зброї на логістичний центр у порту на Червоному морі - ISW

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА