07:27 07.11.2019

Бойовики 10 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, поранені четверо українських військових

2 хв читати
Бойовики 10 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, поранені четверо українських військових

За минулу добу незаконні збройні формування 10 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, поранено четверо українських військовослужбовців, повідомляє прес-центр штабу операції об'єднаних сил.

"6 листопада, озброєні формування Російської Федерації і її найманці 10 разів порушили режим припинення вогню. Осколкові поранення отримали четверо військовослужбовців об'єднаних сил", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу ООС в соцмережі Facebook у четвер уранці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики здійснили 5 обстрілів у Пісків - з мінометів калібру 82 мм і великокаліберних кулеметів, двічі неподалік Водяного, що на Приазов'ї - з РПГ, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї, два рази поблизу Тарамчука - з автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" також зафіксовано 5 ворожих обстрілів неподалік Майського - з ручних протитанкових і автоматичних гранатометів і стрілецької зброї, у Зайцевого - зі станкових протитанкових гранатометів, поблизу Кримського - з великокаліберних кулеметів і гранатометів різних систем, на околиці Новотошківського - з мінометів калібру 82 мм, озброєння БМП-1, стрілецької зброї, РПГ і автоматичних гранатометів, неподалік Луганського - зі станкових протитанкових гранатометів і АГС.

"З початку цього періоду збройні формування Російської Федерації здійснили два обстріли. Поблизу Водяного противник вів вогонь по позиціях наших захисників з ручних протитанкових гранатометів, а неподалік Кримського, крім РПГ, стріляв з великокаліберних кулеметів. Втрат серед особового складу об'єднаних сил не зафіксовано", - додали в штабі.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Верховний Суд підтвердив чинність та обов'язковість застосування українського правопису 2019 року - мовний омбудсмен

Жителя Мартового Харківської області, який допомагав окупантам, засуджено до 11 років в'язниці - прокуратура

Є запевнення, що в рішенні саміту НАТО у Вашингтоні буде конкретна позиція про незворотність членства України в Альянсі - Стефанішина

Залишилися лише організаційні питання в контексті відкриття переговорів щодо вступу України до ЄС - Стефанішина

Унаслідок обстрілів у Нікополі загинули дві людини, одна постраждала - ОВА

Церемонія прощання з генеральним директором агентства "Інтерфакс-Україна" Олександром Мартиненком відбудеться у п'ятницю об 11.00 на Байковому кладовищі

Енергоатом: Мартиненко завжди відстоював свободу слова

Єврокомісія через шість років закрила процедуру проти Польщі щодо порушень у сфері верховенства права

Чубаров: Мартиненко розумів прагнення кримськотатарського народу до відновлення своїх прав

Гройсман: Мартиненко - Людина з великої літери

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА