07:17 10.09.2019

Бойовики 13 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, один військовослужбовець отримав поранення

2 хв читати
Бойовики 13 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, один військовослужбовець отримав поранення

Незаконні збройні формування 13 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, один український військовослужбовець отримав поранення, повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил.

"9 вересня збройні формування Російської Федерації і її найманці 13 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених Мінськими угодами калібрів озброєння. Крім того, з гранатометів різних систем і стрілецької зброї .... За минулу добу в результаті ворожих обстрілів позицій підрозділів Об'єднаних сил один військовослужбовець отримав бойове поранення", - йдеться в повідомленні, на офіційній сторінці штабу ООС в соцмережі Фейсбук у вівторок вранці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 9 обстрілів позицій Об'єднаних сил: тричі неподалік Водяного - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї; двічі поблизу Новотроїцького - зі стрілецької зброї; біля Авдіївки - з автоматичного гранатомета і стрілецької зброї; навколо Опитного - з автоматичного гранатомета; двічі поблизу Павлополя - з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив 4 обстріли позицій Об'єднаних сил: поблизу Зайцевого - з мінометів калібру 82 мм; двічі біля Троїцького - зі стрілецької зброї; неподалік Причепилівки - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

"З початку поточної доби порушень режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації і її найманців не зафіксовано", - підсумували в штабі ООС.

 

 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Мінагрополітики доопрацьовує низку проєктів щодо впровадження земельної реформи

Стратегія розвитку агросектору до 2030 р. передбачає подальшу цифровізацію галузі

На фронті за день було 85 зіткнень, найгарячіша обстановка зберігається на Покровському напрямку - Генштаб

Війська РФ за добу скинули на територію України 52 УАБи, для ударів задіяли понад 460 БпЛА - Генштаб

Олена Зеленська на зустрічі з Бріжит Макрон: 12 медзакладів Франції стали побратимами українських лікарень

"Енергоатом" на 10 днів раніше вивів із планового ремонту блок АЕС 1000 МВт

Макрон про відправлення інструкторів в Україну: Ми хочемо мати коаліцію, і багато хто з наших партнерів уже дав свою згоду

Макрон: Сподіваюся, ми зможемо домовитися на рівні країн БРІКС про підвалини довгострокового миру в Україні

Франція виділить 200 млн євро підприємствам, які інвестуватимуть у відновлення критичної інфраструктури України - Макрон

Зеленський обговорив із Макроном ситуацію на полі бою і можливість протидії РФ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА