День фінансів, 28 серпня: Якщо ви чекаєте гарячої води, кар'єрного зростання, прозорих умов за кредитом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 28 серпня: Якщо ви чекаєте гарячої води, кар'єрного зростання, прозорих умов за кредитом

727
Вівторок, 28 серпня. Про турботу про киян, курс гривні й ваші витрати:
Гаряча вода буде. Якщо заплатять. До середини вересня в Києві буде гаряча вода за умови, якщо Кабмін виділить гроші на погашення боргу відповідно до досягнутого компромісу. Необхідно 729 млн гривень. КМДА звернулася до Кабміну із закликом внести зміни до урядової постанови, щоб закрити зобов’язання міста перед “Київенерго” за рахунок субвенції. Планова дата укладення угоди – це 15-16 вересня. Чекаємо.
Гривня міцніша. Якщо утримувати. Національний банк витратив на утримання курсу гривні 40 млрд доларів з 2011 року по 2014 рік. Про це сказав заступник глави Національного банку Олег Чурій. З його слів, НБУ не відповідає за курс ні за законом, ні за Конституцією. Мета НБУ – досягнення низької стабільної інфляції.
Кар’єра – легко. Якщо поруч радники. З 1 січня 2019 року в Державній службі зайнятості почнуть працювати так звані “кар’єрні радники”. Їхній обов’язок – працевлаштовувати безробітних. Початок роботи “кар’єрних радників” було затверджено на зустрічі з представниками директорату розвитку ринку праці і зайнятості, Держслужби зайнятості та представниками Міжнародної організації праці.
Вас чекають нові правила. Якщо зібралися вивезти дитину за кордон. Сьогодні набрали чинності нові правила вивезення дітей за кордон. Тепер для вивезення дитини за кордон терміном до одного місяця тому з батьків, хто проживає з дитиною, не потрібен нотаріально завірений дозвіл матері або батька. Нові правила передбачають можливість виїзду дитини за кордон на лікування, навчання і відпочинок, участь у дитячих змаганнях, фестивалях, учнівських олімпіадах та конкурсах за кордоном, в тому числі в складі організованої групи дітей.
 
Кредит взяти простіше. Якщо під рукою сервіс від Finance.ua. Щоб наші читачі могли порівнювати і брати кредит з максимально вигідними для себе умовами в українських фінансових установах, ми створили цілий сервіс. З його допомогою зручно і швидко взяти кредит готівкою, вибрати кредитну картку, і навіть отримати гроші онлайн. Достатньо перейти за цим посиланням:

Подивитися на найвигідніший для мене варіант 👀

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас