17:37 18.01.2016

Дороги Сумської, Полтавської та Чернігівської областей можуть закрити для руху автотранспорту вже у вівторок

2 хв читати
Дороги Сумської, Полтавської та Чернігівської областей можуть закрити для руху автотранспорту вже у вівторок

Рух автотранспорту автошляхами загального користування у Сумській, Полтавській та Чернігівській областях можуть обмежити або взагалі закрити з ранку 19 січня.

Як повідомила прес-служба Держагентства автодоріг України ("Укравтодор"), такий прогноз роблять фахівці його аналітико-диспетчерської групи, посилаючись на чергове штормове попередження Українського гідрометеорологічного центру.

"19 січня в Україні, окрім західних областей, пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини, у східних областях місцями ожеледь, вночі у Чернігівській, Сумській, Полтавській областях сильний сніг. На дорогах країни ожеледиця", – зазначає агентство.

Враховуючи ризик потрапити у снігову пастку, дорожники радять водіям, які планували їхати дорогами цих регіонів, в найближчі два дні утриматися від дальніх поїздок, і обов'язково мати при собі номери телефонів чергових диспетчерів служб автомобільних доріг в областях, за якими вони зможуть переконатися в можливості проїзду за наміченим маршрутом.

Крім того, згідно з даними сайта держагентства, в Одеській області у зв'язку з суттєвим погіршенням погодних умов (сильний сніг, хуртовина, снігова крупа, перемети, сильний вітер) служба автомобільних доріг прийняла рішення про повне закриття руху транспортних засобів з 16:00 18 січня на таких дорогах, як М-05 Київ – Одеса, км 273+210 – км 464+122; М-14 Одеса – Мелітополь – Новоазовськ, км 17+555 – км 55+550.

Водночас, у Дніпропетровській області, у зв'язку з очищенням від снігу та обробкою піщано-сольовою сумішшю автодоріг, з 14:00, прийнято рішення про зняття обмежень на рух пасажирського та вантажного автотранспорту на а/д державного значення: М-29 Харків – Красноград – Перещепине – /М-18/, км 128 – км 157; М-04 Знам'янка – Луганськ – Ізварине, км 293 – км 365.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Торецьку в результаті скинутих ворогом трьох авіабомб загинули двоє людей і троє дістали поранення - голова ОВА

Міноборони України не планує розсилати повістки через застосунок "Резерв+"

У Запоріжжі вирішили скасувати безкоштовний проїзд у міському електротранспорті

ВАКС обрав Смирнову запобіжний захід у вигляді застави 10 млн грн

"Укренерго" не встановила ліміти енергоспоживання на середу

Зеленський розповів про домовленості з Іспанією щодо посилення ППО

Чиновників Запорізької міськради, які фігурують у кримінальному провадженні про незаконне виділення землі, відсторонено від роботи

У Брюсселі обговорюють можливості розширення навчання військових для України - Боррель

Шмигаль про Олександра Мартиненка: Справжній журналіст, патріот, видатна людина

Україна й Португалія підписали угоду про гарантії безпеки, що передбачає EUR126 млн військової допомоги до кінця року

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА