День фінансів: проти касових апаратів, бідності, вимкнення опалення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів: проти касових апаратів, бідності, вимкнення опалення

991
Понеділок, 12 листопада. Протистояння.
е-Receipt проти касових апаратів. Систему РРО як для платників, так і для адміністрування планують замінити на е-Receipt вже до кінця 2019 року. У ДФС кажуть, що “пілот” вже працює. Великі платники податків першими залучаються до цього проекту. Потім готові поширювати цю практику на всю країну.
Порошенко проти бідності. Темпи економічного зростання в Україні недостатні для відновлення рівня добробуту населення. Про це заявив Президент Петро Порошенко на засіданні Ради регіонального розвитку в Києві. Там же він торкнувся і теми підвищення тарифів на газ. “Уряд стояв на розтяжці між поганим і дуже поганим – між підвищенням тарифів і потужним ударом по макрофінансовій та макроекономічній стабільності держави”, – запевнив він.
Євро проти долара. Не задався старт тижня у євро. Вранці в понеділок євро впав нижче ніж $1,13 вперше більш ніж за рік. Аналітики відзначають, що в економіці єврозони помітне стале уповільнення. Все далі поширюється розуміння того, що Європейський Союз і особливо Німеччина погано підготовлені до глобальної торгової війни.
Finance.ua проти низьких ставок за депозитами. Саме тому на нашому порталі працює спеціальна програма “Бонус до депозиту”. Ми домовилися із деякими банками, щоб наші читачі могли отримувати вигідні надбавки до відсотків. При чому як у гривні, так і у валюті. Гроші ніколи не завадять.

За бонусом до депозиту сюди 💰

“Нафтогаз” проти “Криворіжгазу”. “Нафтогаз” відключив газ котелням Кривого Рогу. Все через те, що підприємству “Криворізька теплоцентраль”, яке управляється Фондом державного майна, необхідно одноразово виплатити НАК “Нафтогаз” борг понад 375 млн грн для отримання газу. Щось ще додавати не хочеться. Лише попросимо: поки шукаєте правих і винних, не змушуйте мерзнути людей.
Суди проти справ. Майже півсотні справ, переданих НАБУ і САП в українські суди загальної юрисдикції, поки що не розглядаються. Серед причин, з яких стопориться розгляд корупційних справ: об’єктивний брак суддів, неявка, хвороба або відпустка учасників процесу. Зараз тільки в 35 провадженнях від НАБУ і САП ухвалено судові рішення.
ШІ проти співробітників російського Сбербанку. Голова російського “Сбербанку” Герман Греф заявив, що після впровадження штучного інтелекту кількість менеджерів середньої ланки знизилася на 70%. Зі слів гендиректора, під скорочення потрапили ті, хто виконував “якісь дуже прості операції”. Однак більшість скорочених співробітників не залишилися без роботи. За словами Грефа, вони тепер займаються “іншими завданнями в банку”.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас