Платіжний сервіс Samsung Pay отримав інтеграцію з PayPal — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Платіжний сервіс Samsung Pay отримав інтеграцію з PayPal

Фінтех і Картки
365
Мобільна платіжна система Samsung Pay на сьогодні є однією з найбільш популярних на ринку і підтримує технологію MST для роботи з класичними терміналами для банківських карток з магнітною смужкою.
Днями сервіс отримав ще одну перевагу – інтеграцію з найпоширенішим платіжним сервісом у світі PayPal.
Як повідомляється, перші користувачі в США вже отримали можливість зв’язати свій обліковий запис PayPal з Samsung Pay і використовувати його для оплати покупок в додатках, онлайн магазинах, що підтримують цей спосіб оплати. Справедливості заради відзначимо, що вперше про включення підтримки PayPal в свій платіжний сервіс Samsung оголосила ще дев’ять місяців тому. Коли користувачі PayPal з інших країн зможуть прив’язати свій аккаунт до Samsung Pay, поки що не відомо.
Тим часом сам PayPal, як повідомляє The Wall Street Journal, приступив до впровадження низки нових функцій з розряду традиційних банківських послуг.
Зокрема, інтернет-гігант PayPal пропонує користувачам фізичні дебетові картки, які вони можуть використовувати для зняття готівки в банкоматах та інших операцій, включаючи переведення в готівку чеків за фотографією і пряме зарахування виплат від роботодавців. Відповідні функціональні можливості PayPal тестувала протягом кількох останніх місяців з групою невеликих американських банків, включаючи Делаверський банк, який виступить емітентом карток.
Залишається додати, що раніше PayPal вже пропонувала своїм клієнтам фізичні картки в межах послуг PayPal Cash і MasterCard PayPal.
За матеріалами:
Engadget
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас