07:34 16.06.2018

У Харкові під час отримання хабара в 75 тис. грн затримано заступника начальника райвідділу поліції

1 хв читати
У Харкові під час отримання хабара в 75 тис. грн затримано заступника начальника райвідділу поліції

Прокурори військової прокуратури Харківського гарнізону спільно зі співробітниками ГУ з боротьби з корупцією та організованою злочинністю УСБУ в області затримали заступника начальника - начальника слідчого відділення одного з райвідділів поліції міста за хабар в сумі 75 тис грн.

"Встановлено, що посадова особа, діючи умисно, використовуючи своє службове становище, вимагала та отримала від громадянина України зазначені кошти за вчинення в його інтересах дій щодо закриття кримінального провадження. Її затримали відразу після одержання неправомірної вигоди і надання громадянину постанови про закриття кримінального провадження", - повідомив спікер Генеральної прокуратури України Андрій Лисенко на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, затриманому готується повідомлення про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди) КК України, після чого до суду буде направлено клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою, а також відсторонення його від займаної посади.

Досудове розслідування здійснюється слідчими УСБУ в Харківській області під процесуальним керівництвом військової прокуратури Харківського гарнізону.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА