07:31 05.05.2020

Бойовики 12 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, поранений один військовий

2 хв читати
Бойовики 12 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, поранений один військовий

За минулу добу бойовики незаконних збройних формувань 12 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, поранений один український військовослужбовець, повідомили в прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил.

"За минулу добу збройні формування Російської Федерації 12 разів порушили режим припинення вогню. Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець об'єднаних сил отримав поранення", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу ООС у соцмережі Фейсбук у вівторок уранці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" ворог двічі обстрілював українські позиції неподалік Верхньоторецького з мінометів 120 мм і 82 мм, гранатометів різних систем і стрілецької зброї, а у Красногорівки застосував 14 мін 82-го калібру і станкові протитанкові гранатомети.

У Новотроїцького, Авдіївки і два рази поблизу околиць Старогнатівки загарбники вели вогонь із гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

Неподалік Водяного незаконні збройні формування застосовували станкові протитанкові гранатомети і великокаліберні кулемети.

Поруч з Широкиним ворог обстрілював українські позиції з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" з мінометів калібрів 120 мм і 82 мм, а також станкових протитанкових гранатометів НЗФ двічі вели вогонь по захисниках Кримського.

Захисників н.п. Оріхове противник обстрілював з 120 мм і 82 мм мінометів, використавши 41 міну, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

За даними української розвідки, 4 травня військовослужбовці знищили одного бойовика і двох поранили. Також знищено військову вантажівку противника.

"З початку поточної доби в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник з 82 мм мінометів обстріляв наші позиції у Невельського. За поточну добу втрат серед українських захисників немає", - додали в штабі.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА