Microsoft оголосила про свою найбільшу інвестицію в партнерському бізнесі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft оголосила про свою найбільшу інвестицію в партнерському бізнесі

Фондовий ринок
1707
Microsoft оголосила, як стверджує компанія, про найбільшу інвестицію в своєму партнерському бізнесі. Було створено спільне підприємство (СП) з постачальником аутсорсингових та консалтингових послуг Accenture.
Нова компанія під назвою Accenture Microsoft Business Group доповнить можливості іншого СП Accenture і Microsof – Avanade.
Відповідно до прес-релізу, нова спільна компанія Accenture і Microsoft націлене на реалізацію “великих, стратегічних бізнес-ініціатив” для корпоративних клієнтів по всьому світу.
Компанія буде допомагати замовникам переходити на хмарні сервіси Microsoft Azure і ефективно використовувати можливості даних і штучного інтелекту, оптимізувати бізнес-процеси Microsoft за допомогою Microsoft Dynamics 365.
Крім того, Accenture Microsoft Business Group буде просувати Microsoft 365 для організації сучасної спільної роботи.
Нова організація включатиме 10 тисяч фахівців з Accenture, зосереджених на цифрових бізнес-стратегіях для корпоративного сектора.
Однією з основних функцій групи стане захист підприємств від технологічних збоїв і надання їм партнера, який може курирувати їх цифрову трансформацію.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас