12:39 03.09.2020

На Луганщині ліквідовано три осередки загоряння, триває гасіння ще трьох - ДСНС

1 хв читати
На Луганщині ліквідовано три осередки загоряння, триває гасіння ще трьох - ДСНС

Станом на 10:20 3 вересня із шести осередків загоряння сухої трави та лісових насаджень у Луганській області ліквідовано два, повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

"Триває гасіння чотирьох осередків, із яких локалізовано два осередки у Станично-Луганському районі (поблизу с. Геївка та між с. Болотене і смт Станиця Луганська)", - йдеться у повідомленні.

До гасіння додатково залучені 135 людей особового складу та 27 одиниць техніки з Донецької, Дніпропетровської та Полтавської областей.

Станом на 11:00 було ліквідовано ще один осередок загоряння в районі с. Геївки. Триває гасіння трьох осередків.

Координацію робіт здійснює оперативна група ГУ ДСНС у Луганській області спільно з командуванням ООС.

Як повідомлялося, 2 вересня правоохоронці розпочали розслідування причин пожежі у Попаснянському районі Луганської області, унаслідок якої згоріли сім нежитлових будівель.

"Унаслідок пожежі сталося загоряння семи нежитлових будівель на лінії розмежування в м. Попасній. Окрім того, пошкоджено один житловий будинок і три нежитлових у с. Новоолександрівці", - повідомило Міністерство внутрішніх справ України.

Станом на 7:00 3 вересня рятувальники ліквідували 16 загорянь. Одна людина загинула, двоє госпіталізовані з опіками різних ступенів тяжкості. Вогнем знищено 13 залишених житлових будинків.

До гасіння пожеж залучено 378 осіб та 68 одиниць техніки ДСНС.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА