18:18 28.09.2018

Бойовики в п'ятницю 13 разів порушили режим тиші в зоні ООС, поранено двох українських військових

1 хв читати
Бойовики в п'ятницю 13 разів порушили режим тиші в зоні ООС, поранено двох українських військових

Незаконні збройні формування в п'ятницю здійснили 13 обстрілів українських позицій у зоні проведення Операції об'єднаних сил, під час бойових дій двоє військовослужбовців дістали поранень.

"Протягом доби, з 7.00 до 18.00, російські окупаційні війська 13 разів порушили режим припинення вогню. При цьому противник двічі застосував озброєння, заборонене Мінськими угодами. (...) Під час бойових дій двоє військовослужбовців об'єднаних сил сьогодні дістали поранень", - йдеться в зведенні на сторінці прес-центру ООС у Facebook.

Удень противник відкривав прицільний вогонь із мінометів, озброєння бойових машин піхоти, зенітних установок, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по позиціях об'єднаних сил у районі населених пунктів  Кримське, Новотошківське, Золоте-4, Золоте, Луганське, Новолуганське, Мар'їнка, Павлопіль, Гнутове, Водяне та Лебединське.

Крім того, опорні пункти поблизу Новолуганського, що на світлодарському напрямку, та Гнутового на Приазов'ї окупанти обстріляли з мінометів 82-го калібру. Також захисників Гнутового та Золотого противник накрив шквальним вогнем зенітних установок ЗУ-23-2. По позиціях об'єднаних сил біля Гнутового та поблизу Кримського вівся вогонь із озброєння БМП.

У разі загрози життю військовослужбовців командири приймали рішення на здійснення вогневого впливу на супротивника, змушуючи його припинити обстріл, зазначили в прес-центрі, додавши, що ситуація залишається під контролем об'єднаних сил.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Мовний омбудсмен наголошує на необхідності дотримання мовного законодавства співробітниками ТЦК і СП

Через "Резерв+" оновили свої дані майже 190 тис. жінок - Міноборони України

У допитах Баканова не було процесуального сенсу, конспірологія про його недоторканність недоречна - перший заступник директора ДБР

У Дніпрі внаслідок ракетної атаки вже восьмеро постраждалих, із них двоє дітей - МВС

Через негоду знеструмлені споживачі 68 населених пунктів у Львівській та Сумській областях - Міненерго

У справі про прорив ворога на Харківщині допитано військове керівництво і бійців, правоохоронці вивчають секретні документи - перший заступник директора ДБР

Унаслідок російських обстрілів на Херсонщині поранені чотири людини - голова ОВА

Довідка про здобувача освіти тепер доступна для формування в ЄДЕБО - Міносвіти

Наративи депутатів-держзрадників тотожні тезам Путіна перед вторгненням в Україну - перший заступник директора ДБР

Перший заступник директора ДБР: Справа про держзраду Дубінського на завершальному етапі, на суді почуємо багато цікавого

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА