RU
 

Нардепи блокували трибуну Ради

Корреспондент.net,  13 листопада 2019, 13:20
0
690
Нардепи блокували трибуну Ради
Фото: Укринформ
Батьківщина блокувала трибуну ВР

Депутати від партії Батьківщина дві години блокували трибуну ВР. Зараз робота парламенту відновилася.

 
Верховна Рада відновила пленарне засідання після перерви, яка тривала майже дві години замість оголошених 30 хвилин. Представники Батьківщини перешкоджали продовженню роботи.
 
Відзначимо, що перед перервою міністр розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства Тимофій Милованов представляв проект закону Слуги народу про скасування мораторію на продаж сільгоспземлі №2178-10 під крики "Ганьба!" і в оточенні супротивників такого закону. Тоді нардепи від Батьківщини зайняли частину президії, а члени ОТЗЖ - трибуну.
 
Після завершення перерви Голова Верховної Ради Дмитро Разумков закликав народних депутатів звільнити президію парламенту - зараз там знаходяться близько півтора десятків депутатів. З таким закликом спікер звернувся, насамперед, до голів фракцій, зокрема, до лідера Батьківщини Юлії Тимошенко, адже саме представники її політсили знаходяться в президії, тим самим перешкоджаючи продовженню роботи Ради. Втім, сама Тимошенко перебуває біля трибуни парламенту.
 
 
Раніше повідомлялося, що нардеп від Опозиційної платформи - За життя Вадим Рабинович і "слуга народу" влаштували перепалку в Раді.
 
Відзначимо, питання відкриття ринку землі почала розглядати Верховна Рада. У зв'язку з цим до парламенту прибув президент Володимир Зеленський. При цьому напередодні три фракції виступили проти земельної реформи.
 
 
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
Референдум щодо ринку землі
СюжетЗемельна реформа: як діятиме тепер ринок землі в Україні
СПЕЦТЕМА: Референдум щодо ринку землі
ТЕГИ: РадаБатькивщинанардепыРынок земель
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі