13:26 24.01.2019

Мер Києва братиме участь у парламентських виборах

2 хв читати
Мер Києва братиме участь у парламентських виборах

Мер Києва Віталій Кличко заявляє про необхідність більшої підтримки місцевого самоврядування в парламенті та намір брати участь у парламентських виборах в Україні восени цього року.

"Я братиму участь у парламентських виборах і, з високою ймовірністю, політична партія "Удар" братиме участь у парламентських виборах для того, щоб відстоювати інтереси і міста Києва, і кожного містечка, і кожного села в Україні", - сказав він агентству "Інтерфакс -Україна" в четвер у Давосі.

У кулуарах "Українського сніданку", організованого Фондом Віктора Пінчука, В.Кличко відзначив свою тверду впевненість в тому, що за хорошого представництва не буде великого значення мати, хто президент, а хто прем'єр-міністр. "Нам необхідно буде відстоювати на законодавчому рівні інтереси місцевого самоврядування, тому що насправді все починається з низів: з нашого двору, з нашого району, села, містечка", - висловив мер столиці свою думку.

Говорячи про майбутні президентські вибори, В.Кличко нагадав свою позицію, що він взяв перед киянами зобов'язання, які має намір виконати.

"Буде з мого боку нечесно пообіцяти і стрибати на інші позиції. Мені ці крісла та позиції не потрібні. Єдина моя мета - я хочу жити в нормальних європейських умовах в Україні й тому я не хочу очікувати: якщо хочеш зробити добре, зроби сам", - заявив градоначальник.

Серед ключових завдань-зобов'язань він назвав запуск автомобільного сполучення Подільсько-Воскресенським мостом до кінця наступного року, а також проведення метро на Виноградар.

За його словами, в Україні дуже багато політиків, які дуже обіцяють золоті гори, а потім стрибають з однієї позиції на іншу.

"І тому величезна недовіра до всіх політиків: якщо ти політик, значить ти брехун, брехун. Я не хочу входити в ці рамки політики: якщо я щось сказав, я доводжу свої слова до реалізації", - сказав В.Кличко.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Нетаньягу заявив, що намір Іспанії, Ірландії та Норвегії визнати Палестину надихне ворогів Ізраїлю

Бельгія, яка головує в Євросоюзі, має намір до кінця червня розпочати переговори про вступ Молдови та України до ЄС

Ізраїль відкликає своїх послів із Норвегії та Ірландії для термінових консультацій через рішення визнати Палестину державою

Геращенко має намір звернутися до Мецоли у зв'язку з проявом сексизму з боку спікера Ради

Участь Індії в Саміті миру може спонукати Китай також узяти в ньому участь - нардеп

Президент Румунії візьме участь у Саміті миру у Швейцарії - Зеленський

У ЄС погодили план із використання доходів від заморожених активів РФ для допомоги Україні

Німеччина може підтримати американський план допомоги Україні на $50 млрд - ЗМІ

Автор законопроєкту про демографічні податки його відкликає - нардеп Железняк

Структури ЄС прагнуть розпочати 25 червня переговори про вступ України до союзу - ЗМІ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА