RU
 

Санітра: На 99% впевнений, що Підручний буде бігти в мас-старті

iSport.ua,  18 грудня 2020, 10:52
0
81
Санітра: На 99% впевнений, що Підручний буде бігти в мас-старті

Спеціаліст задоволений, що його підопічний став єдиним представником у топ-6 не зі скандинавських країн.

 
Головний тренер збірної України з біатлону Юрай Санітра підбив підсумки виступу чоловічої команди в спринтерській гонці в Хохфільцені (Австрія) в рамках четвертого етапу Кубка світу.
 
"Хлопці перед стартом були налаштовані показати, що ці наші результати в попередніх стартах не є показником нашого рівня. Я радий, що ми виграли війну з психологічним станом - це наш великий суперник після провалів, ми втратили впевненість.
 
Цей результат дуже допоміг - не тільки Дмитру, а команді загалом - зібратися, піднятися з землі і далі впевнено рухатися по сезону. Як команда, ми отримали хороші очки в Кубок Націй. Упевнений, що маленькими кроками будемо рухатися далі", - сказав Санітра в коментарі Суспільне: Спорт.
 
Також фахівець окремо прокоментував виступ кожного біатлоніста.
 
"Підручний дуже впевнено почав, хоча й з невеликим запасом, тому що не знав, що може очікувати від себе з гонки. Додавав з кожним колом, а фінішне коло було дуже хороше. Радий, що він зміг закрити всі мішені - це був перший крок, щоб показати результат.
 
Думаю, не тільки шосте місце гарне, але і як сказали на нагородженні: "Єдиний спортсмен у топ-6 не зі Скандинавії". Це для нас таке моральне задоволення. Дмитру потрібно буде добре пробігти переслідування, але на 99% впевнений, що він буде бігти в мас-старті.
 
Антон Дудченко зробив собі подарунок на день народження, це його найкращий результат в кар'єрі на етапах Кубка світу. Теж добре тримався, рухався по дистанції, стріляв впевнено - дуже радий за нього, що зміг після не найкращих стартів піднятися. Уже в естафеті біг добре, а в цьому спринті - на дуже високому рівні.
 
Артем Прима не впорався зі стрільбою, як треба було. Але з двома колами штрафу потрапив в очки, думаю, що результат хороший. Будемо чекати за сезоном хороших результатів від нього.
 
Руслан Ткаленко не може почати прогресувати щодо швидкості, перші два кола біг з великим запасом, і за останнім рухався добре, але зробив два промахи. Для Богдана Цимбала - найгірший старт у грудні, йому потрібно буде доопрацювати під час перерви", - додав фахівець.
 
Нагадаємо, Дмитро Підручний посів шосте місце в спринті, поступившись тільки трьом норвежцям і одному шведу.
 
Сьогодні, 18 грудня, відбудеться жіночий спринт.
 
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі