07:23 25.01.2019

СБУ повідомляє про викриття харків'янина, який працював на луганських бойовиків

1 хв читати
СБУ повідомляє про викриття харків'янина, який працював на луганських бойовиків

Контррозвідники Служби безпеки України під процесуальним керівництвом прокуратури викрили харків'янина, який брав участь незаконних збройних формуваннях т.зв. "ЛНР".

"Оперативники спецслужби встановили, що житель обласного центру в жовтні 2014 приєднався до незаконних збройних формувань. Перебуваючи в складі так званої Добровільної народної дружини МВС ЛНР "Нічні вовки", він виконував завдання терористів з бойової охорони і обслуговування важкої броньованої техніки і артилерії", - повідомляє прес-центр СБУ.

За інформацією спецслужби, чоловік також супроводжував транспортні засоби бойовиків, які перевозили на тимчасово окупованій території Луганської та Донецької областей незаконні вантажі, в тому числі контрабандні товари.

Слідчі Управління СБУ в Харківській області почали відносно фігуранта справи кримінальне провадження за ст.260 (створення не передбачених законом воєнізованих або бойових формувань) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення йому підозри у вчиненні злочину.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА