День фінансів, 21 серпня: прогноз щодо курсу від Шмигаля, вимоги банків щодо іпотеки, заробіток на хендмейді — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 21 серпня: прогноз щодо курсу від Шмигаля, вимоги банків щодо іпотеки, заробіток на хендмейді

514
У п’ятницю, 21 серпня, було багато прогнозів і порад.
У вересні підвищать частину пенсій. В Україні через підвищення мінімалки з 4 723 до 5 000 грн зростуть пенсії у 1,5 мільйона осіб. Це пов’язано з тим, що українці, старші за 65 років, які виконали вимоги щодо стажу, мають право отримувати не менше ніж 40% мінімалки.
Чи чекати “мінімального” тиску? В продовження теми… Прем’єр-міністр Денис Шмигаль запевнив, що українська економіка не матиме надмірного інфляційного тиску від підвищення розміру мінімальної заробітної плати. Мінімальну зарплату в 6 000 грн люди отримають в кінці січня – на початку лютого наступного року. При цьому в Мінфіні кажуть, що в змозі профінансувати “мінімалку” в 5 000.
АМКУ / Roshen / патока. Антимонопольний комітет розпочав справу проти суб’єктів господарювання, що входять до складу групи компаній Roshen, за ознаками зловживання монопольним становищем на ринку патоки.
День фінансів, 21 серпня: прогноз щодо курсу від Шмигаля, вимоги банків щодо іпотеки, заробіток на хендмейді
Нагадаємо, крохмальна кукурудзяна патока (сироп) є одним з основних компонентів в рецептурі кондитерських виробів. Вона використовується при виробництві халви, карамелі, зефіру, цукерок, мармеладу для регулювання консистенції (структури і текстури) кондитерського виробу.
Іпотечний кредит: що може запитати банк. Іпотека – зручний інструмент, якщо хочеться придбати власне житло, а коштів не вистачає. Однак завжди варто враховувати певні вимоги банку, які він може висунути перед потенційним позичальником. Вимоги до позичальників розповіли на вебінарі 🎥 FinUpdate: Інвестиції в нерухомість
До речі, під час вебінару “FinUpdate: Інвестиції в нерухомість” юрист з питань нерухомості Володимир Копоть розповів і про те, як перевірити надійність забудовника (які документи повинні бути у забудовника, і на що звертати увагу в договорі). Дивіться, читайте. Повз таку інформацію не проходять.
Прогноз щодо курсу від Шмигаля. Прем’єр-міністр Денис Шмигаль вважає, що до кінця року курс валют коливатиметься в районі 27-28 грн/долар і не вийде за межі 29 гривень. А ви як думаєте? Пишіть в коментарях до новини на сайті Finance.ua.
Зміна правил оренди від Airbnb. Сервіс для оренди житла Airbnb змінив правила. Відтепер житло не можна знімати для вечірок, і одночасно в ньому можуть проживати до 16 осіб. У разі непокори, порушення нових правил чекає блокування доступу до Airbnb і навіть судові позови. Нові правила діють безстроково. Зазначимо, через епідемію коронавірусу Airbnb скорочує 25% свого персоналу. З 7500 співробітників звільнять приблизно 1900 осіб.
Чи можна заробити на хендмейді? Або по-нашому на рукоділлі. Не важливо, чим ви захоплюєтеся: вишиваєте, робите м’які іграшки, авіамоделі, гаманці зі шкіри або щось інше.
День фінансів, 21 серпня: прогноз щодо курсу від Шмигаля, вимоги банків щодо іпотеки, заробіток на хендмейді
Якщо ваші роботи цікаві і самобутні, вони будуть затребуваними. А значить, за це можна отримувати цілком пристойні гроші. Детальніше в матеріалі наших журналістів.👇

Як заробити на хендмейді

Чому Україна не розробляє свою вакцину від COVID-19? Президент України Володимир Зеленський пояснив, що в Україні не було технічного обладнання для розробки вакцини від COVID-19 на початок пандемії. МОЗ веде переговори з країнами, які є розробниками вакцини, для її постачання в Україну.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас