Microsoft Edge отримає вбудований перекладач — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft Edge отримає вбудований перекладач

Технології&Авто
1023
Браузер Microsoft Edge на базі Chromium, який нещодавно вийшов, отримає власний вбудований перекладач, який зможе автоматично перекладати веб-сайти іншими мовами.
Тепер, коли браузер завантажує веб-сайт мовою, відмінною від встановленої в системі, Microsoft Edge може автоматично його перекласти. Ця функція працює аналогічно до движка перекладу в Google Chrome, і зараз, схоже, Microsoft просто проводить експеримент з обмеженою кількістю пристроїв.
Опція пропонує перекладати сайти іншими мовами в автоматичному режимі, також є можливість вибору конкретних мов. Як і в Google Chrome, користувачі можуть перемикатися між оригінальним сайтом і перекладеною версією.
Поки що ця можливість є тільки в Edge Canary, яка оновлюється щодня. Тому, ймовірно, ця можливість перебуває на ранній стадії і може ще довго перебувати в розробці. Однак немає жодних сумнівів в тому, що Microsoft додасть її пізніше і в стабільну версію браузера.
Розширення для перекладу також доступні в Chrome Web Store, якщо користувачам потрібно перекласти сторінки іншою мовою. Наразі доступна версія 75.0.125.0.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас