18:58 31.08.2020

"Євросолідарність" на місцевих виборах має намір об'єднати патріотів і професіоналів із різних політсил

2 хв читати
"Євросолідарність" на місцевих виборах має намір об'єднати патріотів і професіоналів із різних політсил

Партія "Європейська солідарність" іде на місцеві вибори з командою, яка об'єднала патріотів із різних політичних сил, професійних і проєвропейських лідерів, щоб зупинити проросійський реванш і будувати європейське життя в Україні, повідомляється на сайті політсили в понеділок.

Зокрема, Волинський штаб партії очолила депутат Луцької міськради від "Самопомочі" Юлія Вусенко, в Полтаві від "Євросолідарності" йтиме громадська активістка Юлія Городчаніна, яка балотувалася до парламенту від партії "Голос". Народний депутат попередніх скликань від "Народного фронту" Леонід Ємець також заявив про необхідність "створити єдиний патріотичний фронт в умовах капітулянтської політики діючої влади".

Серед тих, хто очолить списки до обласних і міських рад, - діючі народні депутати фракції "Європейська солідарність" Михайло Забродський та Іванна Климпуш-Цинцадзе, політв'язні Кремля Роман Сущенко та Володимир Балух.

"Від результату цієї загальнонаціональної кампанії залежить доля країни. Насамперед ми повинні сформувати потужні фракції "Європейської солідарності" в усіх облрадах. Але особливо це важливо в південних та східних регіонах – для забезпечення унітарності країни, боротьби з ідеями федералізму та проявами сепаратизму", - зазначив лідер партії Петро Порошенко у своєму виступі на з'їзді партії.

Він також зазначив, що загроза московського реваншу не зменшується. "Те, що нас не всі і не завжди розуміють, не повинно заважати нам говорити правду і попереджати про реальну небезпеку. Коли вже нам дано бачити і чути далі, відчувати – сильніше, мислити – глибше, то треба діяти. Тут і зараз. Це і є ознака політичного лідерства", - переконаний Порошенко.

За словами політика, "фундамент, який ми заклали в попередні роки, виявився достатньо міцним, щоби хтось зміг його так легко зруйнувати".

"Європейська солідарність" йде на місцеві вибори для того, щоби захистити одну із ключових реформ нашої команди – децентралізацію, результати якої втілені в нові дороги, новий транспорт, відремонтовані школи та дитячі садки, освітлені вулиці, тощо. Це відбувається тому, що ініційована нашою командою децентралізація дала гроші на місця в інтересах місцевих громад. Замало вступити до Європейського Союзу – важливо європейські стандарти впровадити і забезпечити в Україні. У великих і малих містах, в об’єднаних громадах", - зазначив Порошенко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Глава МЗС Великої Британії закликає використовувати російські активи на користь України та обрізати постачання російського газу в Європі

Єрмак у Берліні обговорив з ексдержсекретарем США перспективи для інновацій та інвестицій в Україні

Зеленський про старт переговорів щодо вступу України до ЄС уже в червні: Це буде виконанням обіцянок, які дала нам Європа

ЄС має розпочати переговори про вступ України ще до кінця червня - президентка Єврокомісії

Уряд Латвії погодив кандидатуру Домбровскіса на посаду єврокомісара

Вибори до Європарламенту показали, що російській пропаганді треба жорстко протидіяти - Юрчишин

Віталій Кличко привітав Європейську народну партію, частиною якої є партія УДАР, з перемогою на виборах до Європарламенту

Кондратюк: Сподіваюся, Європарламент продовжить підтримувати Україну

Збільшення представників праворадикальних сил у Європарламенті є великим викликом для України - Климпуш-Цинцадзе

Макрон розпустив парламент Франції

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА