RU
 

Зеленський призначив нових членів конкурсної комісії щодо директора ДБР

Корреспондент.net,  15 вересня 2020, 13:30
0
147
Зеленський призначив нових членів конкурсної комісії щодо директора ДБР
Фото: president.gov.ua
Зеленський змінив членів конкурсної комісії про посаду директора ДБР

До складу комісії увійшли Аліна Бірюкова, Олександр Головко й Оксана Кучинська. Вони замінять Оксану Квашу, Олександру Костенко і Віктора Кощинця.

 
Президент Володимир Зеленський підписав указ, що змінює персональний склад комісії конкурсу на зайняття посади глави ДБР. Указ опублікований у вівторок, 15 вересня.
 
Зеленський змінив трьох із дев'яти членів, призначених в комісію за президентською квотою.
 
Тепер до складу комісії з проведення конкурсу на посаду директора ДБР включені проректор Академії адвокатури України Аліна Бірюкова (за згодою); завідувач кафедри державно-правових дисциплін юридичного факультету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна Олександр Головко (за згодою); професор кафедри правосуддя Київського національного університету імені Тараса Шевченка Оксана Кучинська (за згодою).
 
У той же час указом звільнено від виконання обов'язків членів конкурсної комісії: провідний науковий співробітник відділу проблем кримінального права, кримінології та судоустрою Інституту держави і права ім. Корецького Нацакадемії наук України Оксана Кваша; заввідділу проблем кримінального права, кримінології та судоустрою Інституту держави і права ім. Корецького НАНУ Олександра Костенко; начвідділу підготовки прокурорів з організації роботи в органах прокуратури і викладання професійної етики Інституту спецпідготовки Нацакадемії прокуратури України Віктор Кощинець.
 
Нарешті, визнаний таким, що втратив силу, указ президента України від 26 червня 2019 року Про визначення осіб до складу комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора Державного бюро розслідувань.
 
Нагадаємо, що раніше Зеленський змінив послів у кількох країнах. Глава держави змінив посла в Ізраїлі і призначив посла в Казахстан. А посол у Кореї був звільнений від займаної посади.
 
Також повідомлялося, що Кабмін призначив нового главу Укртрансбезпеки. Уряд уклав контракт із Єгором Прокопчуком на час карантину, зазначив Василь Мокан.
 
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: конкурсКомиссияназначениеВладимир Зеленский
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі