07:16 30.07.2020

Кількість померлих пацієнтів з COVID-19 в США перевищила 150 тис.

3 хв читати

За час пандемії COVID-19 в США померли понад 150 тис. людей.

За інформацією порталу Worldometers, який спеціалізується на статистиці з найважливіших світових подій, кількість смертей в США, пов'язаних з COVID-19 досягла 153 тис.498. Університет Джонса Гопкінса одночасно повідомляє про 150 тис. 90 випадків.

З них тільки в Нью-Йорку, за даними опублікованими на міському сайті, станом на 29 липня загальна кількість підтверджених і ймовірних випадків смерті випадків смерті від коронавірусу становить 23 тис. 512 осіб.

Згідно з даними Університету Джонса Гопкінса, в 29 штатах середня кількість щоденних смертей щонайменше на 10% вища, ніж попереднього тижня.

Так, Каліфорнія в середу повідомила про 197 смертей, пов'язаних з новим видом коронавірусу. Ця кількість значно випереджає попередній максимум у 159, зареєстрований минулого тижня. Рекорд за кількістю смертей поставив у середу і штат Флорида. Тут зареєстровано 216 смертей.

Вчені з Центру безпеки охорони здоров'я Університету Джонса Гопкінса опублікували доповідь, в якій закликають США переглянути заходи у відповідь на коронавірус за допомогою політичних дій на федеральному, державному та місцевому рівнях.

"На відміну від багатьох країн світу, Сполучені Штати нині не перебувають на шляху до того, щоб взяти під контроль цю епідемію. (...) Настав час перезавантаження", - йдеться в доповіді.

У доповіді міститься 10 рекомендацій, які містять вимогу носити маски, заходи щодо поліпшення тестування і наказ залишатися вдома в тих місцях, де ситуація особливо критична.

Тим часом, Асоціація американських медичних коледжів (ААМС) опублікувала свою доповідь, в якій попереджає про можливе швидке зростання смертей від COVID-19.

"Рішучі, скоординовані дії терміново необхідні для порятунку життів, припинення пандемії, відновлення економіки Америки і повернення нашого життя в нормальне русло", - заявив Девід Скортон, президент і генеральний директор AAMC.

У попередженні ААМС зазначається: "якщо країна не змінить свого курсу і найближчим часом, кількість смертей у Сполучених Штатах може зрости до декількох сотень тисяч".

Тим часом спікер Палати представників Ненсі Пелосі оголосила, що всі члени Палати представників США і співробітники зобов'язані носити медичні маски.

"Члени і персонал повинні будуть носити маски в стінах Палати", - сказала вона під час засідання. Вона зазначила, що ті, хто прийдуть без маски, не будуть допущені. Пелосі уточнила, що маску можна буде зняти на час виступу.

Тим часом, деякі штати планують відкрити школи і вживають заходів, щоб зробити офлайн навчання більш безпечним. Губернатор штату Алабама Кей Айві заявила в середу, що вона заохочує школи свого штату переходити на очне навчання і вимагає, щоб учні з другого класу до коледжу носили маски в класі. Вона продовжила вимогу носити маски на місяць - до 31 серпня.

Зі свого боку, адміністрація державних шкіл Індіанаполіса (штат Індіана) заявила в середу, що вони будуть рекомендувати почати навчальний год 17 серпня дистанційно для всіх своїх 30 тис. учнів. Державні школи Денвера (штат Колорадо) також "продовжать 100% дистанційне навчання" з початку навчального року 24 серпня до кінця першої чверті навчального року - 16 жовтня.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Корвет ВМС "Гетьман Іван Мазепа" провів перші ходові випробування - ЗМІ

Комітет Ради з питань свободи слова: відданість Мартиненка своїй справі завжди слугуватиме прикладом

Сирський: Ворог продовжує нарощувати угруповання військ на напрямку Стрілеча - Липці та в районі Вовчанська, сил недостатньо для прориву нашої оборони

У кримській бухті Вузька знищено два російські військові катери - ГУР

Військовозобов'язаних жінок штрафуватимуть, якщо вони не оновлять свої дані протягом двох місяців після набуття чинності закону

"Укрзалізниця": Мартиненко і його агентство завжди відстоювали правду

Британський парламент розпущено напередодні виборів

Окупанти обстріляли Конотоп, Дружбу, Середина-Буду та 14 сіл і селищ Сумщини, поранений мирний житель

Силам оборони вдалося дещо сповільнити темпи російського наступу на Харківщині - ISW

Унаслідок нічного ракетного удару по Харкову постраждали семеро людей

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА