08:57 20.04.2018

У Єревані опозиція знову почала блокувати автошляхи, є затримані

1 хв читати
У Єревані опозиція знову почала блокувати автошляхи, є затримані

Прихильники лідера опозиційної парламентської фракції "Елк" Нікола Пашиняна, які протестують проти призначення екс-президента Вірменії Сержа Саргсяна на пост прем'єр-міністра, з ранку в п'ятницю знову стали блокувати рух автотранспорту на вулицях Єревана.

У п'ятницю Н.Пашинян закликав своїх прихильників блокувати всі вулиці, використовуючи вантажівки, екскаватори, трактори.

"Залишайте машини на дорозі, зробіть так, щоб поліція не змогла їх евакуювати. В областях використовуйте трактори, екскаватори. Необхідно повністю паралізувати рух, щоб Серж Саргсян зрозумів, що настав час його відходу", - заявив у прямому ефірі на своїй сторінці в Facebook Н.Пашинян.

Як повідомляє кореспондент "Інтерфаксу", на площі Республіки в центрі Єревана поліція затримала кількох учасників акції.

В Єревані з понеділка відбуваються багатотисячні акції протесту проти призначення С.Саргсяна на пост прем'єра. Демонстранти у вівторок блокували центр Єревана, відбулися зіткнення між співробітниками поліції і маніфестантами, в яких постраждали десятки людей.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА