ua en ru

Затриманий у Німеччині болгарин зізнався у вбивстві журналістки

Затриманий у Німеччині болгарин зізнався у вбивстві журналістки Фото: Виктория Маринова (facebook.com)

Мати підозрюваного стверджує, що її син розумово відсталий

Мати затриманого в Німеччині болгарського громадянина Северина Красимирова стверджує, що її син зізнався в тому, що вбив журналістку Вікторію Марінову. Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на болгарське видання nova.bg.

"Він зізнався в скоєному, говорить, що був п'яний і під впливом наркотиків після якогось дня народження і що нічого не пам'ятає", - розповіла Красимирова.

Вона також стверджує, що Северин - розумово відсталий, приймав якісь пігулки, але вона перестала йому їх давати. Окрім Северина, у неї ще семеро дітей. Красимирова виявила бажання, щоб її сина судили в Німеччині і щоб там відбував і тюремне ув'язнення, оскільки, за її словами, у Болгарії вона побоюється за його життя.

Додається, що в четвер, 11 жовтня, суд Нижньої Саксонії винесе ухвалу відносно екстрадиції Красимирова до Болгарії.

Нагадаємо, у вівторок МВС Болгарії повідомило про затримання підозрюваного у вбивстві Марінової, при цьому його особистість не розкривали. Однак болгарські ЗМІ, посилаючись на джерела, повідомляли, що мова йде про громадянина Румунії з молдавським паспортом.

Потім стало відомо, що затриманий - дійсно громадянин Румунії українського походження. Його було затримано лише на 24 години.