12:41 19.08.2019

У справі про пожежу в одеському готелі наразі затримано лише його власника

2 хв читати
У справі про пожежу в одеському готелі наразі затримано лише його власника

У зв'язку з пожежею в готелі "Токіо Стар" наразі затримано лише фактичного власника готелю, в понеділок йому мають обрати запобіжний захід, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі прокуратури Одеської області.

"У цій справі затримано одну людину - власника готелю. Йому повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 270 КК, сьогодні йому мають обирати запобіжний захід", - сказали в прес-службі облпрокуратури в понеділок уранці.

Водночас у прокуратурі області зазначили, що в рамках розслідування перевіряють деяких інших людей, зокрема тих, хто орендував це приміщення, але наразі ні в кого більше процесуального статусу немає і нікого, окрім власника, не затримували.

"Основна версія того, що сталося, - займання в (електрощитовій - ІФ) щитку пральні. Версія про нібито приховання злочину не підтверджується", - додали в прес-службі.

Частина 2 статті 270 КК України - порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, що спричинило виникнення пожежі, яка спричинила загибель людей, майнову шкоду в особливо великому розмірі або інші тяжкі наслідки, - карається позбавленням волі терміном від трьох до восьми років.

Як повідомлялося, в Одесі в ніч на 17 серпня сталася пожежа в готелі "Токіо Стар", унаслідок якої загинули дев'ять осіб, постраждали 10 людей.

Президент України Володимир Зеленський пообіцяв справедливе покарання для винних у пожежі в одеському готелі.

18 серпня поліцейські затримали власника готелю "Токіо Стар" Вадима Чорного.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА