Одну з важливих доріг в Україні можуть побудувати за допомогою підрозділу ООН і без "Укравтодору" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Одну з важливих доріг в Україні можуть побудувати за допомогою підрозділу ООН і без "Укравтодору"

Казна та Політика
1352
Міністерство інфраструктури України планує підписати меморандум з підрозділом ООНUNOPS про співпрацю у сфері аутсорсингу реалізації інфраструктурних проектів. За допомогою зазначеної міжнародної організації хочуть побудувати одну з важливих автодоріг. Надалі механізм співпраці з UNOPS можуть рекомендувати “Укрзалізниці”.
Про це повідомила заступник міністра інфраструктури України Олександра Клітіна.
“Проведена дуже успішна зустріч з UNOPS, Міністерство розглядає можливість підписання Меморандуму про співпрацю у сфері аутсорсингу реалізації інфраструктурних проектів, швидше за все, пілотом буде проект у сфері будівництва автодоріг. Дуже цікаво буде проаналізувати результати цієї співпраці в порівнянні з системою реалізації проектів “Укравтодором”, – поділилася заступник міністра інформацією минулої суботи, розповідаючи про результати роботи МІУ за тиждень.

Карти для водіїв

МІУ давно намагається налагодити співпрацю з цією організацією. Одна з їхніх спеціалізацій – реалізація інфраструктурних проектів і, зокрема, будівництво автодоріг. Компанія є неприбутковою, фактично бере кошти з проекту тільки для реалізації і не заробляє на ньому. Ідея в тому, щоб зробити аутсорсинг безпосередньо реалізації проекту. Система ProZorro в цьому плані поки що не зовсім досконала”, – прокоментувала Олександра Клітіна.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас