Смартфони Pixel отримали оновлення системи розпізнавання обличчя — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Смартфони Pixel отримали оновлення системи розпізнавання обличчя

Фондовий ринок
317
Компанія Google нарешті випустила оновлення для системи розпізнавання обличчя в своїх смартфонах Pixel 4 і 4 XL, яка тепер спрацьовує тільки тоді, коли очі користувача відкриті.
“Новий апдейт покликаний вирішити проблему, що з’явилася буквально відразу після того, як нові смартфони Google надійшли в продаж. Перші покупці помітили, що просунута система розпізнавання обличчя, яка рекламувалася як одна з головних “фішок” Pixel 4 і 4 XL, розблокує дисплей апаратів навіть якщо у людини закриті очі, наприклад, під час сну. Відповідно, це викликало велике питання з приводу безпеки таких смартфонів”, – йдеться в повідомленні.
Щоб згладити проблему, в Google відразу ж пообіцяли випустити оновлення “в найближчі місяці”, але фактично це зайняло у компанії півроку. Оновлення системи розпізнавання обличчя в Pixel 4 і 4 XL додає в налаштування апаратів опцію “очі завжди повинні бути відкритими”, яка включена за замовчуванням. Втім, у користувача є можливість її відключити. Крім виправлення цієї проблеми, апдейт також виправляє обрив звуку через Bluetooth, коли користувач здійснює дзвінок і лаг відкриття клавіатури в деяких додатках.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас