RU
 

Доба на Донбасі: п'ять обстрілів, без втрат

Корреспондент.net,  3 лютого 2019, 19:57
0
142
Доба на Донбасі: п ять обстрілів, без втрат
Ситуація на Донбасі під контролем українських військових

Позиції українських військ були обстріляні в районі селища Зайцеве і з автоматичних гранатометів поблизу населеного пункту Луганське.

 
У неділю, 3 лютого, станом на 18 годину сепаратисти п'ять разів обстріляли позиції українських військових, повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.
 
"У смузі дій оперативно-тактичного угруповання Північ найманці обстріляли позиції українських військових із великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї поблизу селища Новотошківське, із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів - у районі хутір Вільний. Також позиції наших військ були обстріляні в районі селища Зайцеве і з автоматичних гранатометів поблизу населеного пункту Луганське", - йдеться у звіті.
 
У смузі дій оперативно-тактичного угруповання Схід бойовики обстріляли позиції українських захисників з автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів у районі населеного пункту Павлопіль.
 
Внаслідок обстрілу жоден військовослужбовець Об'єднаних сил не постраждав.
 
Нагадаємо, що правоохоронці Об'єднаних сил виявили на Донбасі контрафактну алкогольну продукцію і обладнання для її виготовлення на суму понад 28 мільйонів гривень.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: донбасссепаратистыВСУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі