08:30 15.03.2020

У Чернівецькій області відбулося перше засідання штабу з припинення поширення коронавірусу

1 хв читати
У Чернівецькій області відбулося перше засідання штабу з припинення поширення коронавірусу

Перше засідання обласного штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації та щодо попередження і нерозповсюдження інфекційного захворювання - коронавірусу Covid-19 в області відбулося 14 квітня в Чернівецькій ОДА, повідомила прес-служба обладміністрації.

"До складу увійшли фахівці Департаменту охорони здоров'я, обласного лабораторного центру МОЗ України, медичних установ, структурних підрозділів ОДА, Національної поліції, Служби безпеки України, ДСНС, прикордонної та митної служб. Штаб визначено центром отримання і управління офіційною інформацією про захворювання, який буде здійснювати щоденний моніторинг і готувати звіт про заходи щодо попередження поширення Covid-19", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, на засіданні штабу Чернівецького міського голови, головам райдержадміністрацій, ОТГ доручено забезпечити належне фінансування та утримання інфекційних відділень закладів охорони здоров'я за рахунок місцевого (резервного фонду) бюджету. У разі, якщо такі відділення відсутні, кошти на придбання засобів індивідуального захисту, дезінфекційних та лікарських засобів будуть передані лікувальному закладу, який надаватиме медичну допомогу пацієнтам з підозрою на коронавірус.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА