17:04 05.09.2016

Активісти Херсонської області закликають владу не допустити реваншу антиукраїнських сил у регіоні

2 хв читати

Представники громадськості Херсонської області, учасники Революції гідності, АТО та волонтери звертаються до президента України Петра Порошенка та інших представників влади із закликом не допустити реваншу антиукраїнських сил у регіоні.

"Ми вкрай стурбовані тим, що демократичні сили в радах різних рівнів замість того, щоб об'єднатися, вступають у змову з колишніми регіоналами, які становлять кістяк "Опозиційного блоку" та "Нашого краю". 30 серпня в Херсонській облраді було припинено, зокрема під тиском громадськості, спробу перевороту та незаконного захоплення влади. Наступна спроба запланована на 9 вересня на сесію обласної ради", - йдеться в їх відкритому листі, який зачитав на прес-конференції в агентстві "Інтерфакс-Україна" учасник АТО і громадський активіст Валентин Чесноков.

Він назвав одним із головних організаторів спроби реваншу голову Херсонської облорганізації "Нашого краю", екс-голову Херсонської митниці Віталія Булюка. Член громадської організації "Товариство воїнів - учасників, ветеранів АТО на сході України" Володимир Беспечанський вказав також на голову фракції "Нашого краю" в Херсонській міськраді, екс-нардепа та мера Херсона Володимира Сальда.

Крім того, активісти розкритикували позицію народного депутата від партії "Батьківщина" Юрія Одарченка та самої "Батьківщини", яка, за їхніми словами, намагається "продавати фактично федералізацію в області, скасувавши Перспективний план об'єднання громад".

При цьому, на їхню думку, з боку "реваншистів" відбувається дискредитація представників нинішньої влади, зокрема голови облради Андрія Путілова (член партії "Блок Петра Порошенка").

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Найближчими днями майже у всій Україні пройдуть короткочасні дощі, температурний фон не зміниться

Генштаб ЗСУ: Найбільш напруженою ситуація залишається на покровському напрямку, з найбільшою інтенсивністю ворог діє поблизу Новоселівки Першої

РФ знову скасувала Армійські міжнародні ігри, ймовірно, через брак персоналу й техніки - британська розвідка

Швеція оголосила про найбільший пакет військової допомоги для України - на $1,3 млрд

Атака БПЛА енергооб'єкта на Рівненщині призвела до короткочасного знеструмлення споживачів - "Укренерго"

Унаслідок ракетного удару на Сумщині вранці загинуло двоє людей, троє поранені - ОВА

МОН розгляне питання позбавлення Шкарлета, Баженкова й Онищенка наукових ступенів за плагіат після завершення судових процесів

Нещодавні наступи РФ на Донеччині виявилися здебільшого безуспішними - ISW

Окупанти у вівторок обстріляли Середину-Буду і 21 прикордонне село в Сумській і Чернігівській областях, у Залізному Мосту загинув мирний житель

На Чернігівщині під ворожим мінометним обстрілом загинув мирний житель - ОВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА