RU
 

Палкін: Це був рік розчарувань в людських відносинах - це стосується Луческу

iSport.ua,  27 грудня 2020, 12:34
0
1940
Палкін: Це був рік розчарувань в людських відносинах - це стосується Луческу

"Гірники" опублікували інтерв'ю з генеральним директором клубу.

Генеральний директор Шахтаря Сергій Палкін в великому інтерв'ю клубному каналу Shakhtar TV підбив підсумки 2020 року для "гірників".

"Я думаю, що за час моєї роботи було два складні роки. Це 2014-й, коли відбулися "ті події на Донбасі", ми були змушені залишити рідне місто, і, ось, 2020-й, який, за великим рахунком, не був схожий ні на один рік в сучасній історії не тільки нашої країни, а й усього світу.

Рік, який був складним, рік, в якому ти щоранку встаєш, і не знаєш, хто цього тижня у тебе буде в складі грати/не грати. За великим рахунком, ми просто займалися закриванням дірок. Але при цьому ми всі розуміли, що потрібно досягати результату і йти далі.

Це також рік втрат. Пішов з життя Сергій Ателькін, який ще недавно був футболістом, довгий час працював скаутом у нас. Та й взагалі, був досить відкритою і чеснлю людиною.

Мирча Луческу и Сергей Палкин

Мірча Луческу та Сергій Палкін / Джерело: ФК Шахтар Донецьк

Це був рік розчарувань і в людських відносинах. Це стосовно Луческу, його ухвалення рішення очолити нашого головного конкурента.

Незважаючи на це, це був і рік позитиву. Рік відкриттів. Зуміли відкритися наші молоді футболісти: той же Трубін, Корнієнко, Віта. Зміцніли ті хлопці, які тільки почали процес роботи з командою, тому для нас це великий крок вперед.

Це був і рік досягнень, тому що ми виграли чемпіонат з рекордним відривом від другого місця, дійшли до півфіналу Ліги Європи. Якщо брати вже і новий сезон, то вийшли, за великим рахунком, з групи смерті в Лізі чемпіонів. Тому, складний рік, неоднозначний рік, який приніс в цілому багато розчарувань, то, що відбувається в світі. При цьому дав якісь свої плюси", - сказав Палкін.

Раніше повідомлялося, що в найближчі дні півзахисник Шахтаря стане гравцем Аталанти.


Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі