19:49 19.12.2020

У Києві на Софійській площі засвітили вогні головної ялинки України

1 хв читати
У Києві на Софійській площі засвітили вогні головної ялинки України

У Києві на Софійській площі в суботу, 19 грудня, засвітили вогні на головній ялинці країни через півгодини від заявленого часу.

Як передає телеканал "Київ" на сторінці в Фейсбук, на Софійській площі столиці вогні на новорічній ялинці засвітили через півгодини від заявленого о 19:00 часу.

На урочистому відкритті зібралося багато людей. Також із вітальним словом виступив мер міста Віталій Кличко.

У 2020 році в зв'язку з карантинними обмеженнями офіційне засвічення головної ялинки відбувається без традиційного параду і концерту, з дотриманням карантинних обмежень.

Поблизу ялинки оснащені фотозони для бажаючих. Крім того, на Софійській площі працюють дитячі атракціони та крамнички зі смаколиками та гарячими напоями.

Раніше повідомлялося, що в рамках святкувань Нового року і Різдва Христового в Києві організують новий пішохідний маршрут, який починається біля Арки дружби народів і закінчується на Контрактовій площі, повідомили в Київській міській державній адміністрації.

На Софійській площі не будуть встановлювати велику сцену, як у останні п'ять років. Також усі локації захищатимуть від скупчення людей.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Укренерго" повернула в роботу основну лінію енергопостачання окупованої ЗАЕС

UNITED24 розпочинає глобальний збір на бойові роботизовані платформи

Голова Нацполіції: Військовозобов'язаного, який перебуває в розшуку ТЦК, поліція туди й доправить, а під час спроби втекти від поліцейського може застосовуватися сила

Глава Нацполіції: Якщо чоловік на вулиці не показав на вимогу поліції документів, може відбутися адмінзатримання для встановлення особи

СБУ затримала ексохоронця російської катівні на Херсонщині, який намагався сховатися в лавах ЗСУ

Голова Нацполіції про спілкування поліцейського з військовозобов'язаними: За злісну непокору - адміністративна і навіть кримінальна відповідальність

Спілкування з поліцією і ТЦК щодо мобілізації має фіксуватися, за протиправні дії поліцейського притягнуть до відповідальності

ЗАЕС укотре залишилася на одній лінії електропередачі - "Енергоатом"

Унаслідок авіаудару по Дергачах постраждали шість осіб

Коригувальника ракетного удару по Яворівському полігону засуджено до 15 років в'язниці

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА